Şimdi Ara

Elektro Gitarı Nereden Almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba schecter sgr c-1 almaya karar verdim, mydukkan.com 'da bulunuyor bugün aradım ertesi gün kargoya veririz dediler, şimdi ben siparişi yarın verirsem cuma günü kargolayacaklar, haftasonu da gelmezse pazartesi filan benim elimde olmuş olacak. Bir de gittigidiyor 'da peacecorp diye bir satıcı var, 10246 işlem yapmış, %100 olumlu puanı var. Mesaj attım sordum, gitarın orijinal olduğunu ve Türkiye distrübütörünün ithal ettiği söylendi. Fiyatı da uygun. Ayrıca aynı gün kargoya verebiliyorlar yani cuma günü benim elimde olacak. Sizce nereden almalıyım ? İlla mydukkan'dan mı alayım. Gittigidiyor'daki satıcı da iyiye benziyor. Yoksa Ankara'da önereceğiniz bir müzik market var mı ?

Gittigidiyor'daki link :

http://urun.gittigidiyor.com/muzik-plak-enstruman/sgr-by-schecter-c1-sbk-elektro-gitar-kargo-74740397

Satıcının sayfası :

http://profil.gittigidiyor.com/peacecorp

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS

• Senin dedigin markanin yanlis hatirlamiyosam distrubitoru do-re music git ordan al derim ama ankarada subesi var mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE 970A-UD3P AM3+ Ultra Durable 4 | AMD FX X6 6300 3.5 GHz 14 MB & COOLER MASTER Hyper TX3 Evo | ASUS Radeon R7 265 2 GB 256 BIT OC DirectCU II | CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600 MHz | WESTERN DIGITAL Caviar Blue 1 TB 7200 RPM 64 MB ZALMAN Z3 Plus Mid-Tower | XIGMATEK X-Calibre 600 W | AOC 23.6" E2470SWDA LED 5 MS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suprémacy

Dostum siparişi verdim bile keşke 1 gün önce söyleseydin kızılaya gider sorardım.

Dostum adamların Ankarda (Kızılayda) 2büyük şubesi var internet sitelerinden baksaydın keşke bide gitarı kaça aldın?

Orijinalden alıntı: BaripKing

quote:

Dostum siparişi verdim bile keşke 1 gün önce söyleseydin kızılaya gider sorardım.

Dostum adamların Ankarda (Kızılayda) 2büyük şubesi var internet sitelerinden baksaydın keşke bide gitarı kaça aldın?

489'a aldım fiyatı uygun. Dün geldi gitar hiçbir sorun yok zaten kolisinin üstünde dore music yazıyordu fatura filan da doremusic'in di. Adamlar da ordan almışlar demekki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaripKing

quote:

489'a aldım fiyatı uygun. Dün geldi gitar hiçbir sorun yok zaten kolisinin üstünde dore music yazıyordu fatura filan da doremusic'in di. Adamlar da ordan almışlar demekki.

Haklısın zaten bildiğim kadarıyla mydükkan sadece internet sitesi bulunan bir dükkan olması lazım

• garajdan da alabilirdin. bu epey eski site . oranın dükkanında da satılıyormuş shecter.

http://www.garaj.org/dukkan//schecter/p1
    Hangi Gitarı almalıyım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok aceleci davranmışsın keşke siteye bir iki gün önce üye olup görseymişim dore müzikte baya bir indirim yapabilirdin arkadaşım aynı gitarı 300 e aldı dore den

Orijinalden alıntı: alakazan8

çok aceleci davranmışsın keşke siteye bir iki gün önce üye olup görseymişim dore müzikte baya bir indirim yapabilirdin arkadaşım aynı gitarı 300 e aldı dore den

Birdahakini dore 'den alırım artık ayrıca tanıdığı filandır muhtemelen 300 e iyi düşmüş.
  • bizim devamlı gittiğimiz bir dükkan ama zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakazan8 -- 5 Eylül 2013; 7:54:24 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.