Şimdi Ara

Elektro gitarda uzun parmak mı olmak lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha iyi çalabilmek için parmaklarının uzun olmasımı lazım illa kısa parmaklı biri iyi gitarist olamaz mı?

• Neden olmasın?
  • Olmaz değil ama seçimini belirler elin kücükse ince bi sap daha iyi olabilir, uzun kocaman elin varsa ince sapda parmakların cok öne cıkar onun için hafif kalın bi saplı gitar alman gerekir

Tamamen secim tercih meselesi uzun parmaklısındır incede rahatsan onu al vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecstacy of Gold -- 11 Kasım 2010; 19:41:55 >
  • benim parmaklarım kısa değil aksine orta - uzun arası ama avuç içim çok büyük yani elim kocaman nasıl bir sap önerirsiniz?
  • Sapların arasında çok az fark eder.Ama Gibson LP'lerin sapları en kalın ve dolgun olanlardır.İbanez S ve Jackson DK2 lerde en ince sapların arasındadır.
    Şöyle bir örnek verip kaçıyorum "Kerry King"
  • Bende cort evl k6 elektro gitar var. Sap nedir bilmeden direk bunu aldım ve öğrenmeye başladım. Gitarımın sapı da kalın buarada. Parmaklarım gerçekten küçük ve ömrü hayatımda sol elim hep işlevsiz kalmıştı. 26 yaşında öğrenmeye başladım şuan klavyede gayet rahatım. Söyleyebileceğim tek şey çok çalışmak gerekiyor. Ben 2 senede klavyede gezinmeyi anca öğrendim. Ergen veletler aynı şeyi 2 haftada öğreniyor. Moral bozucu tabii ki fakat çalışınca er veya geç öğreniyor insan.
  • Parmakların kısaysa ve benim gibi avucun çok büyük ve etliyse gitardan temiz ses çıkarmak çok zor . Çalarken avcum alt tellere değiyor arkadan gürültü geliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır parmakların esnek olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.