Şimdi Ara

Elektro gitara sticker yapıştırıcam yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Cort x-2 LH elektro gitarım var siyah . Üzerine sticker yapıştırmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz ? Sizce Hangi sticker daha güzel durur ? Eğer Stickerı yapıştırdıktan sonra kaldırırsam boyayı söker mi ? şimdiden teşekküler

• Gitarını gönder ben sticker yapıştırırım.
  • Sevdiğin grupların isim ve logolarıyla başlayabilirsin. Iron maiden yazısı çok hoş durur bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowpick

Sevdiğin grupların isim ve logolarıyla başlayabilirsin. Iron maiden yazısı çok hoş durur bence.

ben de düşündüm onu ama nereden bulabilirim iron maiden stickerı ?

• Kendin yazdırabilirsin herhangi bir baskicidan.Sen bi ornegini hazirla sonra evde yazicin varsa normal a4'e bastir.Gozune guzel gorunurse at o resmi flash belleğe gotür baskı yapan bir yere ve sticker baskısı istediğini söyle.Hem için rahat olur hem daha ucuz olur.

• ben olsam bi metallica stickeri, bi tane evanescence ,bi tane de iron maiden stickeri. Ama boyayı söker mi bilmem

• dostum gitara sticker yapıştırılmaz gitar alınır ve çalınır sen gitarın üstüne ne yapıştıriyim derdine düşersen bu zaman kaybından başka birşey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar kılıf önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben özgünlükten yanayım. Grup ismi yapıştırmak mantıksız geliyor, senin onlarla ne işin varki. Sen kendi müziğini yapacaksın onlarla bi alakan olmamalı. Dinlerken elbette zevk alıyoruz hepimiz ama müzik ruhunu yansıttığın enstrümanına böyle eziyet etme bence. Üretmek asıl olan bu işte, zaten herkes yapacağını yapmış zamanında, sen kendi müziğinle ilgilen. Gruplara da fazla hayranlık beslemenin bir luzümu yok eminim kendi müziğinden daha çok zevk alacaksın.
  • Sonradan fikrini degistirip gitardan kendini sogutma bende bi aralar 6 yillik jemime 20 yillikhavasi katmaya calistim evo falan yazdim bant yapistirdim, hevesim kacti, sogumadim ama icimde sikinti oldu izleri

• Gitara sticker yapıştırılmaz bence, boyası kazara kalksa, yapışkan izi kalsa kalbim havada 3,5 salto atar lan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.