Şimdi Ara

Elektro Gitara Başlayacağım Bilgim Yok Yardım Gerekli (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: VendettA

OD1 OD2 kanalları güzel overdrive tonları verir. Zaten bu fiyata alınacak en iyi amfidir. Gidip deneyin doremusicde...

Benim fazla param yok bu yuzden bu alacagim parcalarin 2-3 yil gitmesi lazım.Bu sürede bana yeterli gelir degil mi?Zaten öğrenciyim.Bol bol vaktim olacak calismak icin.Gunde 2-3 saat vakit ayiracagim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackstar ID Core 10 300 TL'ye kadar alınabilecek en iyi amfidir. Ben de sırf daha sessiz pratik yapabilmek için bir tane alıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Gitar mevzusuna gelince;

1. Ucuz Ibanezlere bakma bile. Japon yapımlarının bile ancak bazıları fiyatını hak eder.
    2. Kore yapımı Cort bulursan alabilirsin ama bulman çok zor olur. Endonezya yapımı olanlar da aslında güzel gitarlardır ancak klavyeleri pek rahat değildir. Ton olarak muadili birçok gitara on basarlar. X2 veya X6 güzel başlangıç gitarı olabilir.
    3. SX gitarlarına gelince. Ağaç olarak gerçekten kaliteliler o fiyata göre ama manyetikleri rezalettir. Alanlar da zaten manyetik modifiyesi yaparak kullanıyor. İyi manyetik takılmış SX Strat meksika yapımı fenderden bile iyi olabiliyor. Seni SX 2-3 sene götürür. Iron Maiden seviyorsan SX Strat al. Sesi yetersiz gelince manyetik modifiyesi yaparsın. İnternette bir dünya kaynak mevcut.
    4. Epiphone almaya niyetliysen o fiyata Schecter gitarlar var ve çin malı Epiphone den her türlü iyidir.
    5. Ucuz Fenderler de hayal kırıklığıdır. Geç.
    6. Washburn gitarlar fena değildir.
    7. Squier fenderin yan üretimidir. Onlara da bakabilirsin.

Özelden birşey sormak istersen çekinme.

Bir tavsiye: Amfiyi ve gitarı alıp, 6-7 ay takıldıktan sonra sana yetersiz geliyorsa sende gelecek var demektir bence :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.holyfield -- 8 Temmuz 2015; 20:18:07 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.