Şimdi Ara

ELEKTRO GİTAR YENİ MODEL 'CORT EVL X4' (600 YTL) VEYA TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba :) Yeni aldığım 2008 model EVL X4 ü alırken ki tecrübesizliğim yüzünden satmak zorunda kalıyorum sebebinide şöyle anlatayım. Benim evde bi tane klasik gitarım var yani bu benim aldığım ilk elektro gitar. Genel olarak yabancı Solo parçalar çalmayı çok seviyorum bu gitardan arkadaşım alacağını söyledi bende madem alıcaksın beraber alalım 2 tane alırsak fiyatta indirim yaptırırız diyerek aldım görüntüsüde beni al demişti zaten. Elektro elime ulaştıktan sonra sıra amfiye geldi fakat bi türlü seçemedim, forumlardan takip ettim amfi alınca birde pedal almak gerekiyormuş daha sonra microcubeyi gördüm ses demolarını dinledim fena değildi, yinede ilk defa alacağım için karar veremiyordum Ankaradan klasik gitar dersi aldığım öğretmenim geldi (bu arada ben Antalyadayım) MSN'de amfi seçimi için ona danıştım "microcubeler hoşuma gitti ama karar veremiyorum" dedim, bana hangi marka elektro gitar aldığımı sordu bende söyledim EVL X4 diye, hocada microcube varmış. istersen gel burda bi dene hoşuna giderse sanada bi tane sipariş veririz dedi bende kaptım gitarı evlerine gittim. hoca benim gitarı microcube bağlayıp bi denedi, bu senin çalmak istediğin tarzda bi gitar değil dedi. hocada 2000'lik fenderlerden var tabi :D Heavy Metal tarzı bu gitar dedi bu gitarı istersen sat üzerine biraz daha para koy sana benim gitara yakın bişeyler alalım dedi. bende tamam hocam siz daha iyi bilirsiniz dedim ve yeni aldığım gitarımı satmaya karar verdim..

Fotoğraflarıda aşağıya koydum gıcır gıcır bir çizik bile yok toplam 1 saat bile çalınmamıştır. Uç kısmı eski EVL X4 lerden farklıdır. Ben peşin parayla 650 YTL ye aldım, aslında piyasaya göre ucuza aldığım için direk aldığım fiyattan satmak istiyorum ama şimdi 1 saatte olsa kullanmışsın filan diyeceksiniz :D o yüzden pazarlıksız direk 600 YTL ye satmayı düşünüyorum. Piyasada 700 YTL nin altında bulmak çok zor hatta imkansız gibi.
    (takas teklifleri gelirse onlarıda değerlendirebilirim)
    Gitarın bana geldiği kutuyla aynen size gönderilicektir. Zaten şuanda yanındaki tüm malzemeleriyle birlikte paketledim o şekilde duruyor.

Buarada "Gitarın Özelliklerini" aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/Cort-EVL-X4-Elektro-Gitar-YENI-KARGO-DAHIL_W0QQidZZ5950084
    Gittigidiyordaki Satış Fiyatı : 745,00 YTL
    Piyasadaki Satış Fiyatı : 700-800 YTL civarı
    Hatta bazı dükkanlarda dolar bazında söylüyorlar 750 $ isteyenlere de denk gelmiştim. Mesela Selekler çarşısında müzik mağzaları hep yan yana bi sürü mağzalar var isterseniz bi piyasayı yoklayabilirsiniz :)

Cortun resmi sitesinden de inceleyebilirsiniz son model EVL X4 ü
    http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=149

Yanındaki vereceğim ek malzemeler; Gitar kılıfı, Ashton marka askılık, 2 Adet Pena (iki penada saydam görüntüde biri beyaz diğeri açık mor renkte), Gitar bağlantı kablosu, Bilgisayara bağlamak için jak.

MSN:mcgmail@hotmail.com

Kendi çektiğim fotoğraflar.. (Çektiğim fotoğraflar çok net değil biraz soluk ve kalitesiz çıktı kusura bakmayın)

Gövdenin arka kısmındaki jilatinler bile çıkarılmamıştır :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymuratcan -- 13 Temmuz 2008; 10:03:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.