Şimdi Ara

Elektro Gitar ve Amfi Seçimi(yeni başlangıç)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben önceden klasik gitar çalıyordm su an eleketroya geçmeyi düsünüyorum . bütcem 400 zorlasam 500 tl yi geçmez bu fiyata beni idare edebilecek bi amfi ve gitar önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler the strokes,the kooks ,rolling stones rhcp tarzı gruplar dinliyorum heralde garaj rock gibi bir şey oluyor bende bundan çalmak istiyorum

• Dostum modelini tam hatırlamıyorum ama 350 400 liraya bulabilirsin ibanez öneririm klasik bi model mobildeyim şuan pcye gecince yazarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaşım amfi olarak bi önerin varmı herkes marshall öneriyor veya ibanez arkadaşımda nux amfi var veonu çok met etti siz ne dersiniz

• Anfiyle ilgili tam bilgim yok bas anfilerini biliyorum ama elektro çalan bi arkadaşım marshal kullanıyo bende dinledim gayet güzel

• çok teşekkürler arkadaşım
  • Yeni baslayanlar için cort x2 veya ibanez gt40 uygundur hem fiyat olarakta uygun..
  • Teşekkürler bende cort x2 almayı düşünüyorum peki amfi olarak ne onerebilirsiniz birde amfilerde channels ne oluyor arkadaşımın mazisinde 6 channels vardi bunun 2 channels la arasindki fqrk nedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi yardım edin ya lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.