Şimdi Ara

Elektro gitar tavsiyesi (1000-1500 lira arası)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır klasik gitar çalıyorum ve elektro gitar almak istiyorum. daha çok sert tonlar hoşuma gidiyor. arkadaşlarımdan birinin fender american stratı var onu denedim pek hoşuma gitmedi. özellikle en üst telde boğukluk farkettim amfinin ayarlarıyla alakalı mı diye sordum değilmiş galiba manyetikleriyle alakalı

Ibanez GRG170DX kullanan başka bir arkadaşımla görüştüm elektro gitar alana kadar gitarının ve amfisinin bende kalacabileceğini söyledi. bu gitardaki tonları daha çok sevdim

1000-1500 lira arasında, daha çok sert tonları yakalayabileceğim gitar tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 28 Nisan 2013; 20:13:03 >

• http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14028&gid=1998

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende elektro almak istiyorum.

Tam 7 senedir Klasik çalıyorum. Son 6 Aydır Guitar Heroya başladım Metal ve Metallica hayranı oldum \m/ klasikte master of puppets'i zorla Çalıyorum. Banada bir şeyler önerseniz??

ek - Bütçe kısıtlı en fazla 1.000 Amp dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slpslp44 -- 29 Nisan 2013; 13:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=14028&gid=1998

tavsiyeniz için teşekkürler belirtmeyi unutmuşum Rhoads kasa istemiyorum
  • http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=12882&gid=1998

amfi almayacak mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Chuck -- 29 Nisan 2013; 16:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhut

arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır klasik gitar çalıyorum ve elektro gitar almak istiyorum. daha çok sert tonlar hoşuma gidiyor. arkadaşlarımdan birinin fender american stratı var onu denedim pek hoşuma gitmedi. özellikle en üst telde boğukluk farkettim amfinin ayarlarıyla alakalı mı diye sordum değilmiş galiba manyetikleriyle alakalı

Ibanez GRG170DX kullanan başka bir arkadaşımla görüştüm elektro gitar alana kadar gitarının ve amfisinin bende kalacabileceğini söyledi. bu gitardaki tonları daha çok sevdim

1000-1500 lira arasında, daha çok sert tonları yakalayabileceğim gitar tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

Dinlediğiniz müzik türlerini söylerseniz daha iyi öneriler yapabiliriz forumca.
    Misal blues çalmak isteyen adama Jackson, DBZ gibi markalar gitmez, metalciye de fender strat veya tele gitmez (özel seriler hariç).

• Sert tonlar seviyorsanız kesinlikle jackson ya da ibanez olmalı alacağınız gitar. Duyduğunuz sese gelince gitar o anda clean tonda olabilir grg170dx bende kullandım Marshall amfi ile fena değildir sesi aslında ama dediğim gibi jackson gitarları araştırın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: slpslp44

Bende elektro almak istiyorum.

Tam 7 senedir Klasik çalıyorum. Son 6 Aydır Guitar Heroya başladım Metal ve Metallica hayranı oldum \m/ klasikte master of puppets'i zorla Çalıyorum. Banada bir şeyler önerseniz??

ek - Bütçe kısıtlı en fazla 1.000 Amp dahil

Size de aynı şekilde grg170dx yakışır:) Amfi Marshall olsun yalnız. Belirttiğiniz bütçe yeter ikisinede.
  • epiphone bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.