Arkadaşlar bana bi kaç tab söyler misiniz elektro gitara başladımda ben bi kaç tane buldum cambaz, god father, hele bi gel filan. çok zor olmasın da. x leri filan bilmiyorum ben
Come as you are,nothing else matters,yanıbaşımdan bunları çalabilirisn
sen bırak sarkı calmayı parmak alıstırması yap 1-2-3-4 diye in çık biraz bizde zamanın da direk sarkı calmaya calıstık ama olmuyor bu arada sana en büyük tavsiyem sakın petrucci ' nin rock discipline ' sini kim onerirse onersin izleme , bir de satriani satch boggie ' yi 5 yıldan once deneme gitarı kırar atarsın , yaşama zevkin cekilir valla
ille sarkı diyorsun duman vb. tırto grupları cal kolay oluyor onlar .
@Surround gitarı yeni aldın, otur parmak egzersizi yap... Tab okumayı öğren, daha mute nedir pull off nedir hammer on nedir bilmiyosun şarkı senin neyine...
@KullanAt At senin de söylediğin laf he... Bu adamın Nothing Else Matters çalabilmesi (bak çalabilmesi diyorum, çalar gibi yapıp sevinmesi değil) için parmaklarının açılması, penalama çalışması, hız kazanması gerekir... Ayrıca yanıbaşımdan ne kadar "3-1-0-3" diye gidiyo gibi gözükse de, solosuna gelince işin rengi değişiyo...Batuhan yazmış yani hakkını yememek lazım...
İlle ben şarkı çalcam diyosan; Cranberries - Zombie Duman - Bebek Ogün Sanlısoy - Saydım
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
@Surround gitarı yeni aldın, otur parmak egzersizi yap... Tab okumayı öğren, daha mute nedir pull off nedir hammer on nedir bilmiyosun şarkı senin neyine...
tab okumayı biiyorum zaten bir sürü şarkı çalıyorum. ben sadece site istedim verdiğin cevaba bak.
Ya muteye kalkmış "x" diyosan kusra bakma ama bi cacık bilmiyosun
quote:
Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR
@KullanAt At senin de söylediğin laf he... Bu adamın Nothing Else Matters çalabilmesi (bak çalabilmesi diyorum, çalar gibi yapıp sevinmesi değil) için parmaklarının açılması, penalama çalışması, hız kazanması gerekir... Ayrıca yanıbaşımdan ne kadar "3-1-0-3" diye gidiyo gibi gözükse de, solosuna gelince işin rengi değişiyo...Batuhan yazmış yani hakkını yememek lazım...
İlle ben şarkı çalcam diyosan; Cranberries - Zombie Duman - Bebek Ogün Sanlısoy - Saydım
diğer konuda önceden akustik ve klasik gitar çalıyordum demiş.Ben de o yüzden öyle demiştim