Şimdi Ara

Elektro Gitar Önerisi İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, evimde yaklaşık 5 senedir klasik gitar var ancak ne zaman çalmak istesem klasik gitar tonundan hoşlanmıyorum ve bırakıyorum bir köşeye, gitar öğrenmeye başlayan birinin 10-15 günde öğrenebileceği kadar bilgim vardır en fazla. (Tab filan çalabiliyorum.) Elektro gitar öğrenmem zor olur mu?

300-400 Lira arası Elektro gitar önerisi istiyorum arkadaşlar. Duman'ın şarkılarını çalabilmek benim için çok önemli. (Grunge-Rock tarzı çalmayı düşünüyorum. İlerde metal çalmayı düşünürmüyüm bir fikrim yok.)

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=109

Bazı arkadaşlarımın önerisi bu gitar oldu, görünüş olarak hayranı olduğum Kaan Tangöze'nin gitarına çok benziyor ve bu benim için önemli, sizce bu gitar iyi mi, başka gitar önerilerinizide bekliyorum, evde çalmak için 100-150 liralık bir amfi yeterli olacak mıdır?

Birde benim çalacağım müzik türüne SSS(Stratocaster) mı iyi gider yoksa HSS mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müneccim Tercüman -- 29 Kasım 2013; 1:07:16 >

• linkteki gitarin hss si bende vardi. ben memnundum gitarimdan sesi filan parasina gore iyiymis( bilen biri tavsiye etmti zaten). hss alirsan biraz daha sert tonlar alabilirsin ama yumusak ton seversen sss daha iyi. Hocam bide ben sunu ogrendim gitar calmak ogrenilmez parca ogrenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdığın gitar fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4EverNever

Merhaba arkadaşlar, evimde yaklaşık 5 senedir klasik gitar var ancak ne zaman çalmak istesem klasik gitar tonundan hoşlanmıyorum ve bırakıyorum bir köşeye, gitar öğrenmeye başlayan birinin 10-15 günde öğrenebileceği kadar bilgim vardır en fazla. (Tab filan çalabiliyorum.) Elektro gitar öğrenmem zor olur mu?

300-400 Lira arası Elektro gitar önerisi istiyorum arkadaşlar. Duman'ın şarkılarını çalabilmek benim için çok önemli. (Grunge-Rock tarzı çalmayı düşünüyorum. İlerde metal çalmayı düşünürmüyüm bir fikrim yok.)

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=390&gid=109

Bazı arkadaşlarımın önerisi bu gitar oldu, görünüş olarak hayranı olduğum Kaan Tangöze'nin gitarına çok benziyor ve bu benim için önemli, sizce bu gitar iyi mi, başka gitar önerilerinizide bekliyorum, evde çalmak için 100-150 liralık bir amfi yeterli olacak mıdır?

Birde benim çalacağım müzik türüne SSS(Stratocaster) mı iyi gider yoksa HSS mi?

Daha müzik zevkin tam olarak oturmadığı için HSS alman daha mantıklı olur.

• Nasıl bi ergensin anlamadım ki. Duman çalmam lazım, kaanın gitarına benziyo felan !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

Nasıl bi ergensin anlamadım ki. Duman çalmam lazım, kaanın gitarına benziyo felan !

Üslubundan belli oluyor ki henüz ergenliğe girememişsin bile ortada ergenlik filan yok hayranı olduğum grubun şarkılarını çalmak istiyorum. (Ki çalmam lazım gibi birşey söylemedim.) O fiyata önerilen gitarlardan biri bu ve hayranı olduğum grubtaki birinin gitarına benzemesi benim için önemli. Görünüşü kötü bir gitar insanı gitar çalmaktan soğutabilir. Sen Meteliğe kurşun atmaya devam et.
  • Dumanı çok abartıyosunuz. Ah siz gençler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    geçen ay açıldı
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk B.

Dumanı çok abartıyosunuz. Ah siz gençler :)

Ya abarttığım filan yok hayranıyım, konuyu dağıtmasak arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.