İstanbul içinde olmak koşuluyla, Elektro gitarlarınıza bakım ve hasarına göre (resimlerini görmem lazım) tamir yapabilirim. Tüneldeki luthierlerden yani ustalarlardan daha düşük fiyat veriyorum. Oralardan fiyat alabilirsiniz, son zamanlarda oldukça yüksek fiyatlarla karşılaşıyorum ve öğrenci arkadaşlar pek bakım yaptıramıyorlar, yardımcı olurum.
Bunlar haricinde elektro gitar ve akustik gitar dersi de veriyorum. Bas gitarda ise yeni başlaynalara nota hariç (çünkü fa anahtarı) ders verebilirim, çalış teknikiğiniz gelişir, hızınız artar.
Gitarda genel olarak öğrettiğim şeyler; düzgün bend ve vibratio nasıl yapılır (bu ikisini kimse çalışmaz, önemsemez, dolayısıyla seneler geçse de amatör gibi dururlar hızlı çalmalarına rağmen) alternate picking, sweep picking, economy picking, tapping, harmonik alma gibi solo teknikleri. ritim gitar için pena ve bilek kullanımı. kondisyon alıştırmaları. akorlar.https://www.instagram.com/p/By7QlYKgFzH/
Gitar Dersi bir seans 80TL (1 saat ile 1,5 saat arasında değişiyor.) 2 arkadaş birlikte aynı anda ders almak isterseniz toplam 120TL Gitar bakımı ve tamiri için mesaj atın durumuna göre fiyat veririm. Tüneldeki ustanın aynı işe ne kadar fiyat istediğini de belirtin.