Arkadaşlar bu gün ibanez GRG170 aldım yeni başlayanlar için herkes tavsiye etti bende beyendim kırmızısından aldım güzel bir gitar ama akorunu tam ayarlayamadım ayrıca amfi ayarlarınıda ayarlayamadığım için çok güzel sesler alamıyorum akor aleti verdi adam normal gitarı akor eder gibi (AP Tuner pc programı kullanıodm) aynı sistem ama bir türlü bulamıyorum en üst 2 telde doğru ayarı elektro gitarın tellerinin isimleri normalinkiyle aynı ve aynı sanırım elimdeki akor aleti e410 cort akor aleti neyse akoru hallederimde
Bana amfiden nasıl güzel ses çıkarabileceğimi gösterebilecek var mı =)
Şuanda haluk levent havasındayım mesela
Bu arada biliyorum bunun yeri müzik bölümü ama konu ordada var ve sanırım bakan bile yok bakanda cevap yazmamış
bana örnek bi klip ver belki sana öyle geliyodur o zmn anlarız amfide sorun varmı yokmu telefondaki boş ses yani Carrier sinyali A notasını verir ama yeni başlayan ya da kulağı buna yatkın olmayan kişiler için zor olabilir bence bilgisayara bağlayıp bi tune akor programıyla daha kolay olur
hocam bozuk olduklarını sanmıyorum ben beceremiyorum sadece amfinin üstündeki bass middle treble gain bunları nasıl ayarlamalıyım