Şimdi Ara

Elektro Akustik Kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben elektro akustik ile normal akustikte kararsız kaldım.. ben elektro akustik deneme amaçlı çaldım satış mağazasında ama fazla ses çıkmıyor.. ama benim amacım öyle sokaklarda kendi halimde çalmak yani.. elektro akustik kullanan varmı ? yada normal akustik mi tercih etsem..

• Ses olayı gitardan gitara değişir elektro olmasının değiştireceğini sanmıyorum. Bende cort mr710 lh var. Amfi almıcaksan gerek yok.Bütçen ne kadar?
  • Elektro akustik amfi ile kullanacaksan muazzam güzel bir ses verir. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ancak seneler önce elektro gitarımı satıp elektro akustik almıştım. Ücreti çok pahalı olmasın demiyor isen Fender elektro akustik güzeldir. Modelini hatırlayamıyorum şuan.
  • Elektro akustikle normal akustik arasında akustik olarak çalarken fark olmaz ki tabi derinliği farklı değilse gitarların

Elektro akustik al illaki amfiye bağşayacağın zaman gelecek
  • sokakta çalacaksan normal akustik al sonucta sahne kurmucan sokakta sana yeterde artar fiyatta fark yapar cünkü ama sen grup kurup sahneye cıkcam diyosan elektro al
  • çok kararsız kaldım ... bütçe 250-300
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.