Bildirim
Elektro Akustik Kullanan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ses olayı gitardan gitara değişir elektro olmasının değiştireceğini sanmıyorum. Bende cort mr710 lh var. Amfi almıcaksan gerek yok.Bütçen ne kadar? -
Elektro akustik amfi ile kullanacaksan muazzam güzel bir ses verir. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ancak seneler önce elektro gitarımı satıp elektro akustik almıştım. Ücreti çok pahalı olmasın demiyor isen Fender elektro akustik güzeldir. Modelini hatırlayamıyorum şuan. -
Elektro akustikle normal akustik arasında akustik olarak çalarken fark olmaz ki tabi derinliği farklı değilse gitarların
Elektro akustik al illaki amfiye bağşayacağın zaman gelecek -
sokakta çalacaksan normal akustik al sonucta sahne kurmucan sokakta sana yeterde artar fiyatta fark yapar cünkü ama sen grup kurup sahneye cıkcam diyosan elektro al -
çok kararsız kaldım ... bütçe 250-300
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X