Şimdi Ara

Elektrikli süpürge tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunu alayımmı tevsiye edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamaster -- 23 Mayıs 2012; 20:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

fiyat 150 - 300 arası olabilir araştırdıkça kafam daha çok karışıyor hangisini almalıym hiç bilmiyorum

Su filtreli mı yoksa toz torbali mı düşünüyorsunuz. Bende arnica bora var tavsiye ederim. Gercekten çekişse gücü temizliği guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

fiyat 150 - 300 arası olabilir araştırdıkça kafam daha çok karışıyor hangisini almalıym hiç bilmiyorum

Su filtreli mı yoksa toz torbali mı düşünüyorsunuz. Bende arnica bora var tavsiye ederim. Gercekten çekişse gücü temizliği guzel.

anneme hediye alacağım da hiç bilmiyorum su filtreli nedir toz torbalı nedir siz hangisini öenerirsiniz

• quote:

şu süpürgeyi tavsiye edermisiniz

Su filtreli süpürge yani normalde toz torbali supergelerdeki torba yerine haznedeki konulan suya atılıyor pislikler bence en iyisi arnica kullandığım için önerdim size ve eğer su filtreli süpürge alicaksiniz her kullanımdan sonra içindeki pis suyu döküp yıkamanız gerekli. Toz torbali süpürgeler iyi değil çünkü süpürgeye çektiğiniz tozlar makinanın arkasından dışarı çıkıyor ve bilmiyorum süpürge çalışırken durdunuz mu yanında çalıştırdığınız anda pis bı koku oluyor. Yine karar sizin elbette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

şu süpürgeyi tavsiye edermisiniz

Arnica Bora 5000'i tavsiye ederim. Kendim Arnica hydra plus kullanıyorum. Süpürgeden çok memnunum. Sulu olduğu için dışarı toz da vermiyor. Arzum'un bu modeli pek iyi değil, şikayetler var.

http://www.kullananvarmi.web.tr/arzum;ar;441;peleus;su;filtreli;1600w;elektrikli;supurge_kvxiw245786.kulvur

http://www.hepsiburada.com/liste/ReviewsProduct.aspx?pId=evarzumar441&pn=0&sortBy=lastAllTime&c=EE&Id=34676&r=0

• quote:

bunu alayımmı tevsiye edermisiniz

sulu makine tavsiye etmem.kullanımı çak meşakkatli.toz torbasız yada torbalı bak.yeni çıkan makineler havaya artık toz bırakmıyor.hepa 13 filtre sayesinde tozlar (%99, 5 oranında filtreleme) kesinlikle sulu alma.annene hediye alcam diye işkence çektirme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Robot Süpürge Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.