Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
5.351
Cevap
176
Favori
898.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PC91-ALRGT Electrolux Pure C9 Torbasız Elektrikli Süpürge

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Electrolux Turbo Fırça ZE119 başlık modeli bu ama animal ile ne farkı var tam bilmiyorum ama sanırım içinden hortum gibi olan başlık çıkıyor

• Süpürgeler hakkında bilgi veren herkese teşekkür ediyorum. Electrolux d91 pure d9 bugün geldi. Ben ve eşim çok beğendik. Koldan kontrol ediliyor ve auto ayarında halı ve parkeye göre çekiş gücünü kendi ayarlıyor. İki kere eski süpürge ile süpürdüğüm halıyı yeni süpürge ile tekrar süpürdüğüm zaman torbanın içinde incecik tozları aldığını görmek iyi karar verdiğimizi gösterdi. Sesi de gayet az. Turbo büyük ve küçük başlık var ve bunu electrolux satıcıları bilmiyor. Sadece küçük turbo başlık var demişlerdi. Şükür süpürge defterini kapattık. İyi alışverişler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enginar35 E kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. nerden kaça aldınız.

• Selamlar annem için süpürge bakmaktayım. Hafif biley arıyorum ablama aldığımız Electrolux Silient Performer Cyclonic ağır geldi. Buna benzer hepa filtre makinelerinde hafifi yok diye biliyorum.

Bütçe 1000-1200 gibi İstediği süpürge aslen tam Dyson V8 , Fantom Pratik 1200 gibi motor alt kısımda değil elle tutulan kısımda olacak kanepe altlarına vs girecek dyson çok pahalı , fantomda dandik bişey bütçede uygun bir süpürge bulamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. Çeyizim için elektrikli süpürge arayışındayım. İşin içinden çıkamadım torbalı mı torbasız mı, başlığı ışıklı mı ışıksız mı, koldan kumanda çok önemli mi değil mi..
    forumu inceledim biraz aslında çok faydalı bilgiler verilmiş. Ama tekrar önerilerinizi almak isterim.
    Çalıştığım için sessiz bir süpürge olsun istiyorum çünkü bazen gece bile çalıştırabiliyorum. Ve çekiş gücü de iyi olsun çünkü temizlik hastasıyım.

Miele ve dyson benim için çok pahalı max çıkabileceğim rakam 1500 gibi. Black friday indirimleri başlamadan modele karar versem çok iyi olacak indirim kovalayabilirim en azından.
    Şimdiden teşekkürker.
  • Arkadaşlar bu işin Mercedes’i mieli bunu anladım. Ama torbalı mı torbasız mı karar veremedim çünkü dolar düşmesine rağmen makinalara hatta torbalara bile zam gelmiş. Almışken cat dog alalim.

Şuan torbalı + hangi paketi almak avantajlı
    Yoksa torbasız mı alalım. Hangisi hala daha mantıklı. İlave birşey almamıza gerek var mı. Alıntılanan mesajları okudum fakat oradaki torba linki kalkmış ve makinaya da 300 lira zam gelmiş

• Fakir FilterPro ve Electrolux PC91-ALRGT Pure C9 elektrik süpürgeleri nasıldır arkadaşlar, hangisini tavsiye edersiniz?
  • @ezgin_kral

Hocam aydınlatırsanız sevinirim

• Merhaba, ürünü nereden kaça aldınız acaba, üründen memnunmusunuz. Aynı ürünü incelemek için dün mediamarkete uğradım fakir filter pro yu tavsiye ettiler zaten elektrik süpürgeleri hakkında pek bilgim olmadığı için kafam karıştı iyice, aradaki fiyat farkına değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 18 Kasım 2019; 16:53:19 >
  • Legend3017 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Mediamarkt tan aldım toplamda 2600₺ ye mal oldu memnunum gayet iyi bir süpürge tavsiye ederim fakat fakire ben de bakmıştım ama tozun yolunu izlerseniz motordan geçtiğini göreceksiniz bu daha temiz bir ürün

• Bosch her zaman iyidir.
  • wtn W kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140776302

Torbasız miele:
    akakce.com
    Miele Blizzard CX1 Cat Dog PowerLine SKCF3 890 W Toz Torbasız Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/toz-torbasiz-supurge/en-ucuz-miele-blizzard-cx1-cat-dog-powerline-skcf3-890-w-fiyati,192643638.html

Torbalı miele (benim tercihim):
    akakce.com
    Miele Complete C3 Cat Dog PowerLine SGEF3 890 W Toz Torbalı Süpürge Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/toz-torbali-supurge/en-ucuz-miele-complete-c3-cat-dog-powerline-sgef3-890-w-fiyati,103727838.html

İçinde gelen torba ortalama 3 ay, filtre 1 yıl gider.

Orijinal Toz Torbaları:

www.shorturl.at/sxDHT

Toz torbalı mielede Filtre maliyetini sıfıra indirme yolu:

• Miele Türkiyeden "C3 kasalar için filtre tutucu" satın alınır. Telefonla halletmeniz gerekir.

• Toz torbası kutusundan çıkan motor çıkış filtresi B sınıfıdır. Astımlı kimse yoksa yeterlidir. Biz kullanıyoruz.

• İsterseniz ayrıca satılan A sınıfı veya daha üst bir standart olan Hepa sınıfı filtreleri de satın alıp kullanabilirsiniz. Filtre tutucu önerisi sadece B sınıfı hava emisyonunun yeterli olduğu durumlarda
      filtre maliyetini sıfırlamak isteyenler içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 18 Kasım 2019; 21:23:38 >

• Merhaba arkadaşlar, Süpürge konusunda engin bilgilerinize başvurmak isteriz,
    bir süpürge alacağız ama 2000 e kadar çıksak mı bilemedik sonuçta alıp memnun kalmama durumu korkutuyor,
    1000 tl ye kadar önereceğiniz bir süpürge var mı yoksa 2000 tl altında bunu al memnun kalırsın diyebileceğiniz bir ürün tavsiye eder misiniz.
    bizim için önemli olan çekişi iyi olsun ve uzun süre kullanabilelim mümkünse toz torbasız tercihimizdir.
    şimdiden teşekkür ederim. İyi akşamlar
  • antikmus A kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137736769
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Aldınızmı süpürgeyi? Memnunmusunuz ?Amazonda 499 TL indirimde. ESPC74SWT ile ne farkı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 19 Kasım 2019; 9:28:31 >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    En önemli fark:
    ESPC74SWT de TURBO başlık ek olarak gelirken ESPC71DBT de turbo ek başlık yok (internetteki bilgi)

Onun dışındaki küçük farklar:

Amazonda ESPC71DBT 499 TL iken ESPC74SWT 599 TL.
    Aradaki 100 TL farka turbo başlık, daha iyi sert zemin performansı ve daha iyi boru (nette paslanmaz çelik yazıyor) alıyorsunuz

https://www.epey.com/supurge/karsilastir/91471-91474/electrolux-espc71dbt_electrolux-espc74swt/farklari/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezgin_kral -- 2 Aralık 2019; 20:15:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Aldınızmı süpürgeyi? Memnunmusunuz ?Amazonda 499 TL indirimde. ESPC74SWT ile ne farkı var acaba?
    ESPC74SWT modelini aldım 698 TL 3 taksitle

71 modeliyle arasındaki farkı 3 adet başlık çıkıyor.. En sevdiğim turbo başlığı kendi kendine dönüyor..71 modelinden çıkan başlık 74 modelindede mevcut dedikleri gibi halıya yapışıyor çok kullanışssız başlığı var o yüzden 71 modelini kesinlikle önermiyorum ekstradan başlık satın almanız gerekiyor...Süpürgenin emiş performansına ise diyecek hiçbirşey yok ayakta alkışlıyorum
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Ses durumu nasıl süpürgenin?

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Sizce elektrolux mü alınmalı rowenta mı?

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.