Şimdi Ara

## ELEKTRİKLİ SÜPÜRGE ARAŞTIRMASI / SÜPÜRGE ALACAKLARA TAVSİYELER ## (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.346
Cevap
174
Favori
895.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Şu 2 üründe piyasaya göre uygun.vatan da indirim var sanırım.kullanıcıların yorumunu bekliyoruz.Pure c9 da turbo başlık varmı _?
    ELECTROLUX PURE C9 PC91-4MGT -1013 tl

https://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-pure-c9-pc91-4mgt-toz-torbasiz-elektrikli-supurge-4a-.html

ELECTROLUX ESPC74SWT -675 tl

https://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-espc74swt-silent-performer-cyclonic-acaa-72db-torbasiz-supurge.html
    pure c9 pc91 4 mgt modelini aldım bugun inanılmaz bir çekiş gücü var en düşük ayarda kullandım temiz halıdan kum cıkardı resmen.tek eksi yanı halıda ileri geri itme zor öne doğru çekiş daha kolay☺️ fiyat bugun değişmiş ama rica ettim dünki fiyattan verdiler hatta dün teknosada 999 tl ye düşmüştü onuda söyledim genel müdürlüğe mail atıp sordular onay çıktı şaşırdım bende kısaca makina harika uygun turbo başlık bulunca alıcam kutudan cıkmıyor servise uğramak lazım şuanda gerek yok gibi ama kararsız kaldım ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asson -- 27 Eylül 2019; 18:9:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    ankiso A kullanıcısına yanıt
    Electrolux püre c9 - Pc91
    Serileri çok kaliteli ama en ucuz modelinde (4mgt)
    Hortum ve boru biraz zayıf.
    Diğer modelleri tercih edilebilir.
    .
    6mbt modelinde çok amaçlı ince parke başlığı da var. Koldan Kumanda Yok.
    .
    PURE C9 PC91-STMT,
    PURE C9 PC91-ANIMT,
    PURE C9 PC91-ALERGT
    Modellerinde koldan elektronik uzaktan kontrol var.
    .
    Animal modelde Yer başlığı: FlowMotion LED
    Diğer Başlıklar: AeroPro Mini Turbo+AerproPro Upholstery Plus .
    .
    Allergy modelde Yer başlığı: FlowMotion LED
    Diğer Başlıklar: AeroPro Mini Turbo + AeroPro Flex Pro Plus.
    .
    8stmt Deluxe modelde Yer başlığı: FlowMotion LED.
    .
    6MBT Reach modelde Yer başlığı: Flow Motion
    Diğer Başlıklar: AeroPro Flex Pro Plus ,
    Long flexible crevice nozzle.
    .
    Green modelde Yer başlığı: Flow Motion
    Diğer Başlıklar: AeroPro Parketto Pro .
    .
    4RRT Origin modelde yer başlığı: Flow motion.
    .
    4MGT BASİC modelde
    Boru: Teleskobik, paslanmaz çelik !,
    Yer başlığı: PowerFlow.
    .
    4MGT hariç diğer pc91 modellerinde Borular: Aeropro telescopic DGA
    .
    4RRT ve 4MGT modellerinde hortum ile borunun birleştiği tutma başlığı ; normal, standart, basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 20 Ekim 2019; 9:37:57 >

• ezgin_kral E kullanıcısına yanıt
    Miele Blizzard
    CX1 Parquet EcoLine 550W,
    CX1 - 120 PowerLine 890W,
    CX1 Excellence Ecoline 550W
    Modellerinde indirim bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: excelerator

Merhaba, toz torbalı, turbo başlıklı ve koldan (uzaktan) kumandalı tavsiye edebileceğiniz marka-model tavsiyesi alabilir miyiz? Miele'de, koldan güç ayarının yapılabildiği hiç bir model göremedim ne yazıkki. Elektrolux'de 1 model (PD91-ANIMT) gördüm, ama emin olamadım. Gözümüzden de kaçmış olabilir. Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler...
    Torbalı değil ama Miele Blizzard CX1 Comfort EcoLine modeli koldan kumandalı.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık. Çok açıklayıcı olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milenin orjinal turbo başlıgı çok pahalı. S8310 uyumlu kaliteli turbo başlık önerisi olan varmı?
  • Hocam,

Rowenta RO6883EA X Trem Power 500W

ile

Rowenta RO6886EA X Trem Power 4A Animal Care 750W

arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Evde kediler de var. RO6886EA için Turbo başlık ekstra satın alabilirim. Önemli olan iyi temizlemesi ve uzun ömürlü olması.
  • Muratdundar123 M kullanıcısına yanıt
    Her ikisini de çalışırken görmedim.
    Aynı anda karşılaştırmak gerek.
  • Hocam Miele CX1 cat&dog ürünü teslim aldık, denedik ve gerçekten önceki süpürgemize kıyasla harikalar yarattığını gördük. Tavsiye ve önerileriniz için teşekkürler...@ezgin_kral

• Electrolux power force süpürge ile arnica turbo başlık uyumluymuş. Bu şekilde önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 2 Ekim 2019; 14:41:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Electrolux power force süpürge ile arnica turbo başlık uyumluymuş. Bu şekilde önerir misiniz?
    Ben de artık süpürge işini sonlandırmak istiyorum.Turbo başlık ve süpürgenin sessiz olması konusunda tam karar veremedim. Arnica turbo başlık aparat ile mi electrolüx süpürgeye takılıyormuş?

• PD91-ANIMT
    Pure D9 Torbalı Elektrikli Süpürge 1,320 civarı

EUS8ALRGYT
    New Ultra Silencer Torbalı Elektrikli Süpürge 1,140 civarı

Pure C9 Torbasız da 1.100 2.500 arası değişiyor.

Turbo başlık özellikle istiyorum. Süpürge halıya çok yapışıyor ve turbo başlık halıdaki tüyleri daha iyi temizliyor.

• www.vatanbilgisayar.com
    Electrolux ESPC74SWT Silent Performer Cyclonic Torbasız Elektrikli Süpürge - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/electrolux-espc74swt-silent-performer-cyclonic-acaa-72db-torbasiz-supurge.html

Konuda tavsiye edilen süpürge vatan bilgisayarda indirime girmiş bir adet sipariş verdim Düşünen arkadaşlar var ise fiyat şuanki piyasaya göre uygun umarım memnun kalırız.

• enginar35 E kullanıcısına yanıt
    Direkt uyumlu sanırım, çünkü hepsiburada yorumlarında bahsedilmiş.

• İzmir'de mağazaları aradım. Electrolux pure D9 ellerinde yok. Süpürgeyi görmeden almak istemiyorum. Çok iyi bir süpürge deniyor ama ellerinde yok. Elektrolux zen düşünmeye başladım. Turbo başlık alacağım sanırım.

• merhaba arkadaşlar elektrikli süpürge alacaz marka olarak farketmez fiyat olarak da 1000 tl civarı olur
    Rowenta RO8366 Silence Force MultiCyclonic 900 lira
    Rowenta RO7623EA Silence Force Cyclonic 4A 1000 lira da bu var
    yada başka önereceğiniz bir ürün varmı teşekkürler
  • Dik süpürge almayı düşünüyorum. Ortalama 350-400TL aralığında bütçem var.
    Sert zeminde de kullanacağım halıda da. Büyük temizlik için değil, pratik temizlik için arıyorum. Ne önerirsiniz dik süpürge olarak? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: enginar35

İzmir'de mağazaları aradım. Electrolux pure D9 ellerinde yok. Süpürgeyi görmeden almak istemiyorum. Çok iyi bir süpürge deniyor ama ellerinde yok. Elektrolux zen düşünmeye başladım. Turbo başlık alacağım sanırım.
    Electrolux pure d9 pd91-animt almayı düşünüyordum ama kullanan çok göremedim.İzmir de hiç bir mağazada yok.Özellikleri iyi denen bir süpürgenin internet siteleri haricinde bulunamaması vazgeçmeme sebep oldu.

Elektrolux kırmızı ve beyaz arasındaki fark sedece torba farkı anladığım kadarıyla. Turbo başlıkta alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Miele Blizzard
    CX1 Parquet EcoLine 550W,
    CX1 - 120 PowerLine 890W,
    CX1 Excellence Ecoline 550W
    Modellerinde indirim bekliyorum
    world kredi kartın varsa gittigidiyorda bugüne özel süper fiyatlar var. Tavsiye ederim. 2500 liraya CX1 cat&dog aldım turbo başlıklı olan.
    Gerçi konuda biraz gerilere gdince 2018 yılı başındaki fiyatları görünce deli oluyor insan. 699a c3 alanları ise tebrik ve takdir ediyorum.
  • Miele toz torbalı süpürgenin (890 w) 3 modeli var. kırmızı yeşil beyaz. bunların fiyatıda farklı.

Farkları nedir kısaca yazabilecek var mı ? teşekkurler.
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.