Şimdi Ara

Elektrikli Dumansız Izgara Tavsiyesine İhtiyacım Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
56.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç kez kullandım kenara attım duruyor. Çok Duman ediyor. apartmana gitmiyor.
  • ben yukarıda daha önce bahsettiğim balık izgarasını kullanıyorum hala. ve gayet memnunum. ama köfte et vs için uygun değil. Bence et köfte için alltan ısıtmalı ve rezistansı dışarıda olmayan modeller daha iyidir. Ama dediğim gibi balığı yakmadan çok güzel pişiriyor.
  • Benim için önemli olan balığın yapışmaması..bundan önce kullandığım "luxell" marka ızgarada balığın derisi ızgarada kalıyordu..

    En kaliteli taban malzemesi hangisinde arkadaşlar?
  • Hort

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önümüz kış. her eve lazım . ama hangisi.
  • http://davrangroup.wordpress.com/about/ buradaki ürün hakkında bilgi sahibi olan dostlar var mı acaba ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    http://davrangroup.wordpress.com/about/ buradaki ürün hakkında bilgi sahibi olan dostlar var mı acaba ??

    Bu kadar aşırı iddialı ürünlere karşı hep temkinli davranırım, sanki gereğinden fazla abartılmış gibi geldi bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    Rezistan üstte de olsa yine de duman yapar, sadece rezistansa değen yağ duman yapmıyorki, ızgara teline akan yağ da orada yandığı için duman yapıyor.

    İki modeli de kullandım, alttan rezistanslı daha başarılı bence, çünkü suyu ısıtarak buhar oluşturarak ızgaranın kurumasını önlüyor. Üstten rezistanslı olanda ise suya uzak kaldığı için yeteri kadar buhar sağlanamıyor ve ete yakınlık nedeniyle üst kısımlarda kuruma oluyor...


    Arkadaşlar herkes doğal olarak kendi deneyimlerini anlatmış ben de kendiminkinden bahsedeyim. apartmanda yaşadığımız için mangal yapma fırsatımız pek olmuyor. ben de dumansız kokusuz elektirikle çalışan bir ızgara aradım. yağın ızgaranın tellerine akıp yanmadığı kokmayan vs. tefaldi arzumdu derken "hararet" diye bir markayla karşılaştım. dik biçimde kullanılan altına su konulan bir ızgara ve dolayısıyla yağın yanması söz konusu olmuyor ayrıca üstü kapalı olduğundan duman da olmuyor. balığı bile rahatça ızgara yapabiliyorum evde. şişleri vs de mevcut hertürlü eti tavuğu pişirebiliyorsunuz. ben şahsen memnun kaldım
    http://www.akilliizgara.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asliekin

    quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    Rezistan üstte de olsa yine de duman yapar, sadece rezistansa değen yağ duman yapmıyorki, ızgara teline akan yağ da orada yandığı için duman yapıyor.

    İki modeli de kullandım, alttan rezistanslı daha başarılı bence, çünkü suyu ısıtarak buhar oluşturarak ızgaranın kurumasını önlüyor. Üstten rezistanslı olanda ise suya uzak kaldığı için yeteri kadar buhar sağlanamıyor ve ete yakınlık nedeniyle üst kısımlarda kuruma oluyor...


    Arkadaşlar herkes doğal olarak kendi deneyimlerini anlatmış ben de kendiminkinden bahsedeyim. apartmanda yaşadığımız için mangal yapma fırsatımız pek olmuyor. ben de dumansız kokusuz elektirikle çalışan bir ızgara aradım. yağın ızgaranın tellerine akıp yanmadığı kokmayan vs. tefaldi arzumdu derken "hararet" diye bir markayla karşılaştım. dik biçimde kullanılan altına su konulan bir ızgara ve dolayısıyla yağın yanması söz konusu olmuyor ayrıca üstü kapalı olduğundan duman da olmuyor. balığı bile rahatça ızgara yapabiliyorum evde. şişleri vs de mevcut hertürlü eti tavuğu pişirebiliyorsunuz. ben şahsen memnun kaldım
    http://www.akilliizgara.com

    pazarlamacılar basmış burayı.




  • ben elektrikli ızgarayı bir kenara attım, bence en iyisi döküm tava... balkonda piknik tüpüyle yapıyorum, elektrikliden çok daha güzel...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    ben elektrikli ızgarayı bir kenara attım, bence en iyisi döküm tava... balkonda piknik tüpüyle yapıyorum, elektrikliden çok daha güzel...

    küçük tüp mü kullanıyorsun.

    sıcaklık yeterli oluyor mu.

    döküm tavada ne pişiriyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    ben elektrikli ızgarayı bir kenara attım, bence en iyisi döküm tava... balkonda piknik tüpüyle yapıyorum, elektrikliden çok daha güzel...

    küçük tüp mü kullanıyorsun.

    sıcaklık yeterli oluyor mu.

    döküm tavada ne pişiriyorsun.



    mangalda pişirdiğin her şeyi döküm tavada da pişirebiliyorsun.

    15 dk yüksek ateşte ısıtıyorsun tavayı, sonra ateşi kısıp pişrme işlemine başlıyorsun, elektrikliden daha lezzetli oluyor.

    bir çok arkadaşım bende görüp aldı,

    benedeki bu http://www.lavashops.com/Demir-Dokum-Izgara-Tava-Yuvarlak-Cap-30cm,PR-85.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    quote:

    Orijinalden alıntı: nacar08

    ben elektrikli ızgarayı bir kenara attım, bence en iyisi döküm tava... balkonda piknik tüpüyle yapıyorum, elektrikliden çok daha güzel...

    küçük tüp mü kullanıyorsun.

    sıcaklık yeterli oluyor mu.

    döküm tavada ne pişiriyorsun.



    mangalda pişirdiğin her şeyi döküm tavada da pişirebiliyorsun.

    15 dk yüksek ateşte ısıtıyorsun tavayı, sonra ateşi kısıp pişrme işlemine başlıyorsun, elektrikliden daha lezzetli oluyor.

    bir çok arkadaşım bende görüp aldı,

    benedeki bu http://www.lavashops.com/Demir-Dokum-Izgara-Tava-Yuvarlak-Cap-30cm,PR-85.html

    eyvallah arkadaşım saolsın bilgiler için .




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.