Şimdi Ara

Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
22.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konunun yeri bura değil ama mondial e-monge classic yuki dunya ve volta vs1 yada vs2 arasında kaldım hangisi daha iyidir kullananlar yorum yapabilirler mi bu arada bizim burada elektrikli bisiklet dolu geçen arkadaşınkiyle polis çevirmesine 45 le girdik adam sağdan gidin lan diyip geçirdi hiç bir şey sormadan :)

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Bence o alternatiflerde en iyisi yuki dünya

• Hocam bir nedeni ve neden diğerlerini tercih etmediklerinizi pm den yazabilir misiniz size zahmet mobildeyim şarjım bitecek yarın cevaplarım teşekkürler.

• (Değişik ibare:RG-19/2/2014-28918) Motorlu bisiklet, motosiklet ve elektrikli bisiklet (Sürücüsü bir çerçeve veya karoseri ile korunanlar hariç)
    Koruma başlığı (Kask)
    Sürücü ve taşınması halinde yolcular için; yanmayacak ve başı, ısı, çarpma ve dış tesirlere karşı koruyacak, görme ve işitmeye engel olmayacak, kolay takılıp çıkarılacak şekilde (Avrupa Ekonomik Komisyonu ECE R 22 Regülasyonuna uygun) olacaktır.
    Koruma gözlüğü
    Sürücüler için; gözü dış tesirlere karşı koruyacak, görüşe engel olmayacak, normal görüşü bozmayacak renkli veya renksiz (Koruma başlığının gözlüğü varsa ayrıca gözlük aranmaz) olacaktır.
    250 W altında ise ehliyet gerektirmez.
    250 W veya üstüne ehliyet almak vs. vs. sıkıntılar var.
    buradan bakınız:
    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.8182&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=karayollar%C4%B1%20trafik

• Km başına ortalama ne kadar ücret gidiyor elektrik için
  • Kullanmıştım ve şu anda kullanan onlarca 18 yaşından küçük tanıdığım var hiçbiri ceza yemedi çok rahat kullanıyor bazıları var diyor ama polisler durdurup uğraşmıyor bile kaç kere yanlarından geçtim . Gerekmiyor için rahat etsin
  • yeni yasa çıktı artık 2.5 KiloWat deil sadece 250 Wat tan üstü ehliyet ve plaka istıyor.
  • aküsü yani elektriği kaç saat gidiyo yada kaç km menzili var ?
  • Bişey Derlermi yeni aldım siteside burda bi bakın bişeyler diyin 13 yaşındayım
     Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu ?
  • ehliyetsiz kullanamazsın A1 lazım.
  • peki bana ehliyetsiz elektirikli bisiklet bulurmusunuzz cift kişilik
  • DefendYourSeLf kaç yaşındasın
  • Neden motosiklete benzeyen elektrikli bisiklet pesinde kosuyorsunuz. Gercek elektrikli bisiklet alin polis durduracak korkusundan kurtulun.
     Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu ? Elektrikli bisikletlere ehliyet gerekiyor mu ?

• ahntc kullanıcısına yanıt
    Ehliyet gerekmiyor arkadaşım rahat rahat kullan

• ehliyet gerekmiyor diyenlerin köküne kibrit suyu daha az önce ceza yerim :D 250w üstü ehliyet ruhsat şart
  • bu kanunlarda ammada kol çıkarıyor 250 wat elektrikli bisiklet nasıl yokuş çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sshyzhe -- 17 Ağustos 2014; 21:33:42 >
  • Ehliyet gerekmiyor diye biliyorum ama tüm 2 tekerlerde kask zorunlu onu biliyorum.
  • Hocam hub motor kiti normal bisiklete uygularsak eğer, 1000w 48v. Polisin ceza kesme olanağı ne olur? Fark etmeyeceğinden dolayı mı rahat olmalı? Yoksa fark etse bile, "ulan bu bildiğin bisiklet..." der diye mi rahat olmalı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.