Şimdi Ara

ELEKTRİK-ELEKTRONİK ÖZYEĞİN VS HACETTEPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisi olan var mı acaba hangisi ağır basar ? Buralarda okuyan varsa karşılaştırma yapabilir mi ?

Sıralama: 10K

Özyeğin(Tam Burslu) 9970
    Hacettepe 18800

• https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-ee-hakkinda-bilmek-istedikleriniz--127577253

bu konuya bak hacettepe hakkında gerekli bilgiyi edinirsin özyeğini bilmiyorum
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisinin de tuttuyunu varsayarsak hangisi tercih edilir merak ediyorum.

Bu arada baska universite tavsiyesi olan varsa onu da degerlendirebilirim

• yaz bahçeşehiri hayatını yaşa paşa
  • O sıralama ile düşük üni yazarsan yazık edersin. İlla müh istiyorsan itü elektrik falan yaz.

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Her yıl aynı şeyi yazıp duruyorsunuz.Adam düşük universitede yazmıyor.Eğer ozyegin yazarsa istanbulun en iyi 3.vakıf universitesini yazacak.Hacettepe yazarsada Ankaranin en iyi 2.devlet universitesini yazmış olacak.Ha siralaman 9000 18000lik yer yazmaya getiriyorsaniz itu elektrik 16000lerden alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ee den emin misin*
    şöyle bir konu görmüştüm:https://eksisozluk.com/entry/67781963
    klasik eksici beğenmemezliği de olabilir ama bir incele derim.
    10k sıralamaya daha top ünilerde (odtü, itü, bilkent) başka alanlar da düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyzır02561 -- 20 Temmuz 2017; 13:4:40 >
  • Özel sektör, odtü itü boğaziçi bilkent mezunlarına farklı gözle bakar. Sıralamayı bilmez adam. O yüzden 10 k sıralama ile üni okuyup sonra asgari ücretten işe başlamak kötü olur. Özyeğin falan hele hiç yazma. Ayrıca foruma yazmıyorum artık. Konu açtığımı gördün mü? Sadece çok stratejik hata yapan birini görünce dayanamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 20 Temmuz 2017; 13:9:31 >
  • Şu linke bir bakın derim

https://eksisozluk.com/ozel-sektorde-odtu-itu-bogazici-fasizmi--4353924

• Hocam özyeğin yeni kurulmasına rağmen köklü özel ünilere çok yaklaştı. Eğer bunu devam ettirirse çok iyi yerlere gelir. Ben ozyegin yaz derim hocam.

• ITU elektronik haberlesme istiyorum aslinda ama oluru var mi acaba ? Altina artik bunlari yazicam yoksa ilk planim degil ozyegin ve hacettepe

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Özel sektör, odtü itü boğaziçi bilkent mezunlarına farklı gözle bakar. Sıralamayı bilmez adam. O yüzden 10 k sıralama ile üni okuyup sonra asgari ücretten işe başlamak kötü olur. Özyeğin falan hele hiç yazma. Ayrıca foruma yazmıyorum artık. Konu açtığımı gördün mü? Sadece çok stratejik hata yapan birini görünce dayanamadım.

Yemin ederim bundan daha fazla sığ bir yorum yapılamazdı kusura bakmayın da. allah aşkına siz sıradan bir memursanız genç insanlar ne yapsın ? Ne hakla ne haddinize özyeğine laf atıyorsunuz siz? özyeğinde eğitim mi aldınız bol keseden sallıyorsunuz ? ben koskoca general electric türkiye dijital genel müdürüyle görüştüm(uygar doyuran araştırın) staja alınacaktım alanım tutmadı çünkü mühendislik gerekiyordu ve ben mühendislik okumuyorum. Sonuç olarak ÖZYEĞİNLİYİM ZORUNUZA GİDECEKSE GİTSİN . Ben çok mu biliyorum ? Evet en azından istanbulda ikinci üniversitemi okuyarak sizden daha fazla şey biliyorum, gündemi takip ediyorum. Yeter yazmayın gidin çoluğunuzla çocuğunuzla uğraşın. Eylülde de ispanyolca alacağım seçmeli olarak. Dubaiye veya isveçe staja gideceğim. Çıldırın şimdi düşük dediğiniz üniversitedeki insan sizin yapamadıklarınızı yapıyor çünkü.
    Benim anlattıklarım dışında da, Türkiye'de memnuniyet olarak 1. Olan bir okulu kötülerseniz bu sizin art niyetliliğinizdir kusura bakmayın.
    https://docs.wixstatic.com/ugd/779fe1_df4bc17412614459a0bc18222ca7e433.pdf

Edit. Arkadaşa stratejik hata demiş. Hahahahahahahahahahaha. Abi gerçekten bu kininiz dinmiyor. Allah kurtarsın ya. İnsanları yanlış yönlendirmekten vazgeçin sizin devir kapanalı çok oldu. Hadi iyi günler. Şunu da ekleyeyim siz gazide çukurova mezunlarından ders alırken özyeğinde insanlar new york, harvard gibi okullarda okumuş hocalardan eğitim alıyorlar. Tekrar söylüyorum bir zahmet akademik kadrolara bakın. Yoksa baya kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucilled -- 20 Temmuz 2017; 15:14:14 >

• Madem üniversiteyi iyi biliyorsun. Neden üniversiteyi anlatmak yerine adama saydırıyorsun.

• Elektrik alanını seçeceksen itu elektrik cok rahat tutar.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Anlatmadığımı nerden biliyorsun pardon ? Çok anlattım araştırmak isteyen yazsın ara kısmında arasın o kadar merak ettiysen

• lucilled kullanıcısına yanıt
    Sanırım anlamamak için çok çabalıyorsun. Ben burada adam saydirmak yerine 3-4 seyi acikca anlatsaydin diyorum. Banane önceden yazdıklarından

adama saydırmadım ukala ukala konuşması ve insanların emeklerini hiçe sayması sinir bozucu ki okuma sorunun var sanırım o mesajda okulun çoğu imkanından da bahsettim, kendim faydalanıyorum çünkü. çık bir daha oku. takıldığın yer olursa da sor. hadi eyv.
    Elektrik ilgimi cekmiyor cok arastirdim elektronik istiyorum.

• Yaw saçma sapan şeyler yazıyorsun. Adamın biri bradd pitt'ten daha yakışıklı diyorsun ama kimse tanımıyor. Ne anlamı var. Özel sektör isim yapmış üniversteleri dikkate alıyor. Marka üniversiteler. Eğitim kalitesi önemli bir kıstas ama etiket daha önemli. Zaten marka ünivereiteler eğitim kalitesi konusunda da kendilerini ispatlamış üniversiteler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.