Şimdi Ara

ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH (BİLKENT Mİ BOĞAZİÇİ Mİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaliteniz ona elveriyorsa tabiki bozabilirsiniz :) Görmediğim şey değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

devleti olayını bilmem de lab konusunda alay ediyorsun sen odtünün lablarını gördünmü hiç?
    biz odtüden bilkente misafir getirdiğimizde labların ne kadar düzgün modern olduğundan bahsediyorlar

Labdan laba degisir bir sey diyemeyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • junkieismylord- kullanıcısına yanıt
    Lise öğrencisisi misiniz ? Bu 3 sıralamyı neye göre yaptınız teker teker hepsinin derslerine mi girdiniz yoksa mış-miş takılarını kullanarak mı öğrendiniz bu bilgileri ? Geçenlerde Bilkentin mühendislik fakültesi 98. oldu ve hatırladığım kadarıyla Başka bir üniversite bulunmuyor bunun içerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: serencik

Kaliteniz ona elveriyorsa tabiki bozabilirsiniz :) Görmediğim şey değil yani

Sen önce haksız yere bir insanı suçla ohhh ne güzel şimdi de üste çıkmaya çalış öyle mi bu kadar basit mi? Terbiyesiz kadın!
  • Kesinlikle Bilkent.
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

Bende kararsizim mf4 te 24 uncuyum boun mu odtu mu bilkent mi diye muhtemelen odtuyu sececegim.Hem devlet olmasi hem laboratuar sartlari odtu en iyisi.

odtüde memur mantığı çok fazla diyorlar. mezunların çoğu aslesana veya havelsana girip emekli olana kadar orada çaışıyormuş. ben biraz daha yurtdışına açılmayı düşünüyorum o yüzden odtüye çok sıcak bakmıyorum. bi de başbakanın odtülülerden terörist gibi bahsetmesi ilerde sıkıntı yaratır mı diye de düşünmüyo değilim

Kardesim afedersinde basbakani hangi ulke ipliyor.Her neyse is olanaklari olarak isteyenler aselsana yani devlete gidiyor.Genelde oyle bir sey yokmus.Bende 2 3 gune kadar senin gibi dusunuyordum ama odtu ee li biriyle konustum seneye google da staja baslicak.Eger googleda calismaya devam ederse google san francisco mountain view ana kampus yerleskesine gecme sansi var.Boun odtu farketmiyor.Bilkentte burslu bir universite sikinti yasayabilirsin.Ayrics kampusu odtu kadar iyi degil.

Egitim zorlugu odtu>bilkent>boun

Kampus odtu=boun>bilkent

Dunya capinda taninirlik odtu > bilkent > boun.

belki senin dediğin doğrudur ama odtü bilgisayarda okuyan biri bilkentten daha rahat yurtdışına gidersin demişti

• quote:

Lise öğrencisisi misiniz ? Bu 3 sıralamyı neye göre yaptınız teker teker hepsinin derslerine mi girdiniz yoksa mış-miş takılarını kullanarak mı öğrendiniz bu bilgileri ? Geçenlerde Bilkentin mühendislik fakültesi 98. oldu ve hatırladığım kadarıyla Başka bir üniversite bulunmuyor bunun içerisinde

Bir suru siralama var.Ayrica kurucu kisi İhsan Dogramacinin tezini bitirmek icin amerikadaki birinin tezini turkceye cevirip tezi icin kullandigini biliyormuydunuz ?

• quote:

sonuçlar açıklanmadan önce ilk 500 gelmez, odtü eem gelse yeter diyodum oraya hazırlamıştım kendimi ama sonuç beklediğimin baya üzerinde geldi. boğaziçine de bilkent tam bursluya da yetiyor derecem. koça da kıl payı girebilirim sanırım ama çok az burslu aldğını için ve rekabetin çok fazla olacağını düşünmediğim için yazmayacağım koçu zaten. odtüyü de bilkente boğaziçine girebilecekken yazmayı düşünmüyorum açıkçası. şimdi bu ikisi arasında bi tercih yapmam gerek. ailem konyada yaşıyor o yüzde ankara biraz daha avantajlı ve bilkentin yurtdışı bağlantıları çok yüksek olduğu için de bilkente biraz daha yakınım. ayrıca lisede boğazçine gezi dünelenmişti. lab olanaklarının ciddi anlamda yetersiz olduğunu düşünüyorum mühendislik için(2 tane küçük labı vardı galiba) ama sonuçta boğaziçi hemen vazgeçemiyor insan. şu an bilkente biraz daha yakın olsam da tavsiyeden zarar gelmez. sizce hangisini tercih etmeli?

Bogazici bir markadır bence ve mezunları bilkente nazaran daha kolay iş bulabilmekte. Ve özelde okuyanlar devlette okumanın tadını hiçbir zaman alamazlar

• quote:

quote:

Bir suru siralama var.Ayrica kurucu kisi İhsan Dogramacinin tezini bitirmek icin amerikadaki birinin tezini turkceye cevirip tezi icin kullandigini biliyormuydunuz ?

yalnız ihsan doğramacı hacettepe tıpı ve hacettepeyi de kuruyor diye biliyorum. bence o kadar kötülemek çok doğru değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CommonSense12 -- 28 Haziran 2014; 18:04:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CommonSense12

quote:

quote:

quote:

Bende kararsizim mf4 te 24 uncuyum boun mu odtu mu bilkent mi diye muhtemelen odtuyu sececegim.Hem devlet olmasi hem laboratuar sartlari odtu en iyisi.

odtüde memur mantığı çok fazla diyorlar. mezunların çoğu aslesana veya havelsana girip emekli olana kadar orada çaışıyormuş. ben biraz daha yurtdışına açılmayı düşünüyorum o yüzden odtüye çok sıcak bakmıyorum. bi de başbakanın odtülülerden terörist gibi bahsetmesi ilerde sıkıntı yaratır mı diye de düşünmüyo değilim

Kardesim afedersinde basbakani hangi ulke ipliyor.Her neyse is olanaklari olarak isteyenler aselsana yani devlete gidiyor.Genelde oyle bir sey yokmus.Bende 2 3 gune kadar senin gibi dusunuyordum ama odtu ee li biriyle konustum seneye google da staja baslicak.Eger googleda calismaya devam ederse google san francisco mountain view ana kampus yerleskesine gecme sansi var.Boun odtu farketmiyor.Bilkentte burslu bir universite sikinti yasayabilirsin.Ayrics kampusu odtu kadar iyi degil.

Egitim zorlugu odtu>bilkent>boun

Kampus odtu=boun>bilkent

Dunya capinda taninirlik odtu > bilkent > boun.

belki senin dediğin doğrudur ama odtü bilgisayarda okuyan biri bilkentten daha rahat yurtdışına gidersin demişti

Alıntıları Göster
    ..................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToninoBaliardo -- 21 Ekim 2014; 20:12:43 >

• SorryForAll S kullanıcısına yanıt
    biz yanlış tadlar aldık sanırım niye alamıyoruz tadı ?
  • serencik S kullanıcısına yanıt
    Eğitim sektörüne para karıştı mı tad alamazsınız birader

• SorryForAll S kullanıcısına yanıt
    Burada sanırım seviye düşük biraz.Neden olduğunu soracağım küfür edecek diye korkuyorum artık
  • bilkent elektrik elektronik mühendisliğinde türkiyede zirvedir. boğaziçinden boğaz manzarasını al bi numarası kalmaz.
  • serencik S kullanıcısına yanıt
    Neden küfür edeyim ki birader kötü bir kelime mi ? Önce biraderin sözlük anlamına bak lütfen. Arkadaş özelde burs kesilme derdi var bikere

• quote:

Orijinalden alıntı: SorryForAll

Neden küfür edeyim ki birader kötü bir kelime mi ? Önce biraderin sözlük anlamına bak lütfen. Arkadaş özelde burs kesilme derdi var bikere

onu sitesinden kontrol ettim burs kesilmiyor yazıyor.
  • quote:

Bilkentte okula devam etmeme dışında ortalamadan bursun kesilmez 2+5 sene üstüne para alırsın 7. sene sonunda da bitirmezsen bursun kesilmez sadece okuldan alacağın para kesilir.
    Ayrıca yeni YÖK düzenlemesinde devlet okulları 7 senede bitmek zorunda sana 9 sene burs veriyor bilkent
  • quote:

quote:

onu sitesinden kontrol ettim burs kesilmiyor yazıyor.

Hocam siz bilirsiniz geçen senelerde bu ikilemde kalan çoğu arkadaşım Boğaziçi'nde suan ve hiçbiri de neden özele gitmedim demedi

• quote:

quote:

Bilkentte okula devam etmeme dışında ortalamadan bursun kesilmez 2+5 sene üstüne para alırsın 7. sene sonunda da bitirmezsen bursun kesilmez sadece okuldan alacağın para kesilir.
    Ayrıca yeni YÖK düzenlemesinde devlet okulları 7 senede bitmek zorunda sana 9 sene burs veriyor bilkent

Arkadaşım biraz bilgili ol yök yeni bir düzenleme yaparsa bu tüm üniversiteleri kapsar azıcık araştırın lütfen

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım biraz bilgili ol yök yeni bir düzenleme yaparsa bu tüm üniversiteleri kapsar azıcık araştırın lütfen

http://www.radikal.com.tr/turkiye/10_maddede_yeni_yok_yasasi-1198457
    Bize bilkentte bişe öğretirler bilmediğiniz bir konuda iddalı olmayın diye
    ayrıca yök özeller üstünde bu tarz yapamaz arkadşaım azcık bilgili ol

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.