pamukkale veya celal bayar eem tutuyor burası hakkında bilgisi olan?
up
up
up
bilmiyorum tercih yaptınız mı ancak size biraz bilgi verebilirim. ben elektrik elektronikte kuzenim de inşaat mühendisliğinde okuyor. ikimiz de aynı üniversitedeyiz (boğaziçi üni). o bu yaz okulu bitirdi ben de bu sene 3. sınıfa geçiyorum. inşaat mühendisliğine bakarsak kuzenim fazla memnun kalmadı. özellikle stajda şantiyeye gitiği için çok yoruldu. şu anda da itü'de lisansüstüne başlayacak. benim bölümüme bakarsak, eğer elektronikten hoşlanıyorsanız, bir şeyler dizayn etmeye ya da geliştirmeye ilgi duyuyorsanız bu bölümü tercih edebilirsiniz. bazı insanlarda şu ön yargı oluyor: ben fizik dersini sevmiyorum orada da elektriği hiç yapamıyordum, zorlanıyordum. inanın bana bölüme başlayınca göreceksiniz ki aslında size herşeyi karmaşık bir şekilde zorlaştırarak anlatmışlar. iş olanığı kısmına değinmiyorum çünkü zaten neyin ne olduğunu bilen biliyor. buraya daha fazla yazmıyorum ancak aklınıza takılan başka bir soru olursa pm atabilirsiniz.
noth1nq.
kullanıcısına yanıt
Neler değişti?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme