Şimdi Ara

Elektrik Çarpması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop şarj aletinin fişini prizden çekerken tam çıktıktan sonra(artık priz ile bir bağlantısı yoktu fakat laptoba takılı ve laptopda tamamen kapalıydı) fişin iki ucu aynı parmağıma temas etti ve elektrik çarpmasını hissettim.1-2 Saniyelik birşeydi sonra bir şekilde ben mi fişi attım yoksa kendisimi düştü bilmiyorum fişin benimle bağlantısı kesildi.Çarpma çok şiddetli değildi mesela bazen avmlerde gezerken metal korkulukları tuttuğumuzda çarpan elektrik şiddetindeydi belki biraz daha fazla.
    Eskiden başka bir laptobum vardı, şarj aletinin üstünde laptoba takınca yanan yeşil led vardı.Çıkardıktan sonra 2-3dk kadar daha ışık yanık kalıyordu.Acaba çıkardıktan belli bir süre sonrasına kadar şarj aletinde akım mı kalıyor yoksa şarj aletimde mi bir sorun var?
    Şarj aletinin çıkış değeri 20V 8.5amper ,170watt
    Belki bilen vardır diye burada soruyorum çünkü garantiye gerçekten bariz bir sorun ile bile götürünce ciddiye almayıp ilgilenmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-12 -- 23 Ağustos 2013; 17:12:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.