Şimdi Ara

Elektrik akımı, bu soru müfredatta var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu çalışırken karşılaşmadım ama soru bankasında karşıma çıktı. Müfredat dışı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müfredat dışı olduğunu sanmıyorum ama bu tip kazık üreteç problemleri pek çıkmaz karşına.

• Değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD

Müfredat dışı olduğunu sanmıyorum ama bu tip kazık üreteç problemleri pek çıkmaz karşına.

Kirşof müfredattan kalkmıştı sanki ama kirşof sorusu değil mi bu? Bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BakiSilva

Değil.

Üçlü dörtlü pil yapıp kim kime seri bağlı paralel bağlı anlayamıyorum. Kirşof mu bu hocam?

Bu da benzer Bi soru, müfredat dışı o zaman?

• kirşof değil bu müfredat dahilinde. kimse de öyle bilmem nenin kazık sorusu çıkmaz demesin çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Üçlü dörtlü pil yapıp kim kime seri bağlı paralel bağlı anlayamıyorum. Kirşof mu bu hocam?

Bu da benzer Bi soru, müfredat dışı o zaman?

Alıntıları Göster

Bu da müfredat dışı değil. Bilgi Sarmal soruyorsa müfredatta vardır. Karaağaç gibi 10 sene öncenin soruları yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BakiSilva

Bu da müfredat dışı değil. Bilgi Sarmal soruyorsa müfredatta vardır. Karaağaç gibi 10 sene öncenin soruları yok.

Alıntıları Göster

Bendeki kitabı 2019 ya da 2018 basımı. O yüzden dedim eskidir acaba ondan mı? Kirşof çıkmış mı müfredattan? Valla videosunu izlesem oturtacam da işte müfredat dışı mı diye çalışmayı düşünmedim. Çalışsaydım halletmiştim jsjsjs bugün baya vaktim bununla geçti, tam cevap da alamadım var mı yok mu diye :))

• quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Bendeki kitabı 2019 ya da 2018 basımı. O yüzden dedim eskidir acaba ondan mı? Kirşof çıkmış mı müfredattan? Valla videosunu izlesem oturtacam da işte müfredat dışı mı diye çalışmayı düşünmedim. Çalışsaydım halletmiştim jsjsjs bugün baya vaktim bununla geçti, tam cevap da alamadım var mı yok mu diye :))

Alıntıları Göster

Soruya bakmamıştım. Müfredat dışıymış hocam bu soru.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

kirşof değil bu müfredat dahilinde. kimse de öyle bilmem nenin kazık sorusu çıkmaz demesin çıkar

İyi ki bi' AYT fiziği fulledin, fiziğin allahısın tamam kanka. Ayrıca fiziğe verdiğin önemi keşke okuduğunu anlama yetini geliştirmeye de verseydin, "çıkmaz" demedim ben "pek çıkmaz" dedim.

• öyle bi iddiam olmadı. kimse fotoelektrikten de kazık soru beklemiyordu ama sordular. extradan muhtemelen tyt türkçem de iyidir seninkinden gayet anlayabiliyorum okuduğumu

• quote:

öyle bi iddiam olmadı. kimse fotoelektrikten de kazık soru beklemiyordu ama sordular. extradan muhtemelen tyt türkçem de iyidir seninkinden gayet anlayabiliyorum okuduğumu

37.5tan daha iyi bekliyorsan o konuda da ilah ilan edelim kanka seni sıkıntı yok, ÖSYM paragrafları şu eserden alır şu yazardan almaz diye de ahkam kesmeye başlarsın yakında :DD

• quote:

öyle bi iddiam olmadı. kimse fotoelektrikten de kazık soru beklemiyordu ama sordular. extradan muhtemelen tyt türkçem de iyidir seninkinden gayet anlayabiliyorum okuduğumu

Fotoelektik sorusu kazık değildi. Yukarıdaki soru tipi hem müfredatta yok hem de ÖSYM tarzı değil.

• BakiSilva kullanıcısına yanıt

normal sorulana göre kazık bir soruydu. arkadaşın ilk attığı soru müfredat dahilinde ben ikincisini görmemiştim

• o civar gelir muhtemelen ben hiç bi şeyde ahkam kesmedim burada ahkam kesen sensin

• quote:

normal sorulana göre kazık bir soruydu. arkadaşın ilk attığı soru müfredat dahilinde ben ikincisini görmemiştim

Bana sınavda da hiç orijinal gelmemişti nedense. Herkesin neden abarttığını da çözemedim. Apotemi falan çözen birine normal gelmiş olması gerekiyordu bence.

• BakiSilva kullanıcısına yanıt

apoteminin denemelerde hatırlamıyorum böyle bir soru. soru bankasını bilmem. orijinal olmasının sebebi hep basit akım grafiği ya da akım geçmiyor napabiliriz diye sorarken bu sene elektroskopla birleştirip sordu. konunun mantığını kavramanla alakalı bir soruydu tamamen yoksa ölçtüğü bilgi basit bir şey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.