Şimdi Ara

Elektriğimizi kesmişler nasıl açarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
41.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akula2005

Ya indim aşağıya, sigortaların olduğu yere. Bi tane kadın geldi, dedi ki napıyon sen burda bizim elektriğimizle mi oynuyon dedi. Bende cevap vermeden eve kaçtım hemen. Bu iş sandığımdan da zor olacak galiba

Sanane Karı diyemedin mi?
  • aksam mesai saatinin bitmesine 30 dk kala gelir açarlar öyle oluyor bizdede olmustu 11 de kestiler öglen işte 1 saat sonra parayı yatırdık aksam 4.30 gibi geldi adam bişeyler yaptı açtı elektronik bizimkide
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Meliksah

quote:

Ya indim aşağıya, sigortaların olduğu yere. Bi tane kadın geldi, dedi ki napıyon sen burda bizim elektriğimizle mi oynuyon dedi. Bende cevap vermeden eve kaçtım hemen. Bu iş sandığımdan da zor olacak galiba

Sanane Karı diyemedin mi?

Bu iyi fikirmiş ya

Neyse ben yine ineyim takayım şu lanet kabloyu, inşallah çarpılmam dostlar. Hakkınızı helal edin..

quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

aksam mesai saatinin bitmesine 30 dk kala gelir açarlar öyle oluyor bizdede olmustu 11 de kestiler öglen işte 1 saat sonra parayı yatırdık aksam 4.30 gibi geldi adam bişeyler yaptı açtı elektronik bizimkide

O kadar bekleyemem hocam, telefonun şarjı bitiyor. Laptopun şarjı bitiyor. Gidip bi an önce takmam lazım şu kahrolasıca kabloyu, azını kırdımının bedaş'ı!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Bemol Kerim -- 24 Ağustos 2009; 14:47:07 >

• quote:

Yedirtme lan bana elektriğini deseydin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bingo crepuscule

faz çıkış kablosunu çıkarmışlardır yerinden onu yerine yerleştirmen kafi ama çok dikkatli ol

Elektriğimizi kesmişler nasıl açarım?

monofaze sayaç ise sol baştan ikinci bölüm (giriş) faz çıkış kablosuna aid bölümdür

tekrar uyarayım tecrübeli isen bu işe giriş aksi takdirde büyüklerine yada elk..müracaat et

Evet monofaze sayaç, çarpılma riskim var mı? Ona göre kendim yapacağım eğer çarpılma riskim varsa elektrikçi çağırayım.

evet var

mümkünse elektirkçi çağır işin acilse yoksa bekle mesai saati içinde açma için gelirler tabii açma kapama bedelini yatırdın ise

• hocam elektrik yoksa nasıl forumda topic açabiliyosun???

bana fake konu gibi geldi...amca mamca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sai roland -- 24 Ağustos 2009; 15:10:18 >
  • hocam kapıya gelip kestilerse bir kağıt bırakmış olmaları lazım oradaki numarayı arayın yada elektriği kesen elemanı bekleyin. kendiniz birşey yapmayın. elektriği kestikleri gibi hızlı davranmıyorlar bağlarkende neyse...
  • Elektrik kablosunu çıkarmıyorlar benim bildiğim direk kesiyorlar 3 tane kablo var orda faz-nötr-topraklama geçenlerde komşumuzun elektriğini kesmişlerdi otomatik ödeme yatmamış 1000 liradan fazla borç birikmiş beni çağırdılar hayvanlar tam ortadan kesmiş kabloları 2 vida sökmeye üşenmişler.Eğer sizinkini de kestilerse böyle sakın elleme toprağı yanlış yere takarsan çok kötü şeyler olur benden söylemesi bir bileni veya elektrikçiyi çağır halletsin
  • yıllardır bir geri dönüş olmamış. arkadaş o gün bugün hala karanlıkta mı yaşıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanfaris

yıllardır bir geri dönüş olmamış. arkadaş o gün bugün hala karanlıkta mı yaşıyor ?

valla hocam 6 yıl olmuş be, mazi gözümde canlandı şimdi. hey gidi hey.

bu arada hallettim beyler sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.