Şimdi Ara

Elektriğe yüklü bir zam daha yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektriğe yüklü bir zam daha yolda


    Ekonomist İbrahim Kahveci, son dönemdeki elektrik zamlarını yorumlayarak “Elektrik için bir yüzde 25’lik zam oranı daha cepte beklemektedir” ifadelerini kullandı.

    İbrahim Kahveci’nin Karar Gazetesi’nde yayımlanan “Yeni elektrik zammı ne zaman?” başlıklı yazısında, “Şubat 2018’den bu yana elektriğe yüzde 58,5 zam yapılıyor ama aynı dönemde BOTAŞ’ın doğalgaz termik santrallerine yaptığı gaz satış fiyatına tam yüzde 100 zam yapılmış” diyen Kahveci, “Doğalgaz-elektrik üretim maliyetlerinde bir dengelenme yoluna gidilmesi gerekiyorsa ve de doğalgaz satış fiyatlarında bir indirim veya zam yapılmaz ise elektrik için bir yüzde 25’lik zam oranı daha cepte beklemektedir” ifadeleri kullanıldı.
    

    Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömürhan Soysal da benzeri iddiaları dillendirmiş, “Uygulanan bu politikayla ocak ayında yeni bir zam kaçınılmazdır” demişti.









  • Aralık ayında yaparlarsa bu yüzde 25 i biteriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 liralik kullansin herkes. Elektrik yerli ve milli olmayan bir kaynaktir. Bu zamlarin olmasinin temel sebebi, hukumetimizin yerli ve milliligi arttirmak icin tezeki tesvik etmesidir.

    Halkimiz yerli kaynaklara yonelirse bu zamlarin bir anlami kalmayacaktir. Internet ve cep telefonu kullanan chp'liler dusunsun.


    Selam ve cokomel ile.
  • Yani çok garip artık en düşük 150 elektrik gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patronlar itiraz eder o derece artış zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.