Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Electroworld den alınma note 2 ile takaslık HTC one Satın Al 17 Kasım 2013 13:41 1 1 Electroworld den alınma note 2 ile takaslık HTC one Electro world den alınma Genpa garantili note 2 ile Htc one takaslamak istiyorum cihazda herhangi bir sorun yok kulaklık girişinin dibinde küçük bir soyulma başlangıcı var sadece. düşürme vs olmadı hiç tertemiz cihaz fotolarını yarın eklerim. Sadece HTC one ile takas düşünüyorum tercihan siyah olanı ile. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Net Master CBW-700V --Uydunet Kablosuz Modem--
quote:Orijinalden alıntı: Blur Son fiyat garanti süresi ve resimleri pmden iletir misinz? ilandaki fiyatı temsili bir rakam olarak yazdım htc one ile takas dışında cihazı satmayı düşünmüyorum =) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Net Master CBW-700V --Uydunet Kablosuz Modem--