Şimdi Ara

Electra Klima Hk. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimde baş belası Electra marka bir klima var süs niyetine evde tutuyoruz hiç kullanmıyorum desem yeridir. Misafir geldi 40 yılın başı klimayı açayım dedim açtım dereceyi ayarladım püfür püfür derken kapatmam gerekirken kumandası bozuldu ve şarteli kapatıp açmama rağmen kapanmadı. Kaldığı yerden üfürmeye devam ediyor. Sonra aklıma LG G2 telefonumdaki Quick Remote programi geldi ve oradan kumandayı bulup kapatmayı düşündüm lakin Electra bir klima üreticisi olmadığı için oradaki markaların içinde bulunmamakta resimdeki klima kumandasını kullanan başka (Demir Döküm Hariç) marka ve modelleri söyleyebilir misiniz yada bu kumandanın üreticisi kim?







  • G2 den klimayi sec tek tek marka modelleri dene.bence yada iyi bir elektronikci bul yapar kumandanin arizasi.cok bir sey olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkankaykal

    Arkadaşlar evimde baş belası Electra marka bir klima var süs niyetine evde tutuyoruz hiç kullanmıyorum desem yeridir. Misafir geldi 40 yılın başı klimayı açayım dedim açtım dereceyi ayarladım püfür püfür derken kapatmam gerekirken kumandası bozuldu ve şarteli kapatıp açmama rağmen kapanmadı. Kaldığı yerden üfürmeye devam ediyor. Sonra aklıma LG G2 telefonumdaki Quick Remote programi geldi ve oradan kumandayı bulup kapatmayı düşündüm lakin Electra bir klima üreticisi olmadığı için oradaki markaların içinde bulunmamakta resimdeki klima kumandasını kullanan başka (Demir Döküm Hariç) marka ve modelleri söyleyebilir misiniz yada bu kumandanın üreticisi kim?


    Electra baş belası değil dünyanın en iyi klimalarından birisidir iş yerimizde 20 yıldır tık demeden çalışıyor.
    Dünyada bir çok yerde klima üretim fabrikaları vardır.
    Şalter kapa aç tabii çalışır üzerindeno mod aktif edilmiştir iç üniteden o modu iptal edin bir hada şalter aç kapa yapın çalışmaz (nereden bilmemem şu o iş yerinde çalışmıyorum emekliyim)

    İnternete yazarsanız kim getiriyor, zamanında kim getirmiş önünüze çıkıyor onlardan bulabilirsiniz.

    Sizdeki şanssızlık olmuş, şu an bulsam hemen o klimadan alırım o derece güzeldir.




  • Klima belki güzeldir ama günümüz teknolojisinde yüksek bir elektrik tüketimi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkankaykal

    Klima belki güzeldir ama günümüz teknolojisinde yüksek bir elektrik tüketimi var

    Asla öyle bir şey olmaz arkadaşım elimde 14 yıllık daıkın var birde 2015 Haier var, birde fujitsu yeni teknoloji var 14 yıllık ile aralarında ayılık sarfiyat farkı 20 tl geçmez.

    Fazla elektrik tüketimi kullanımla ilgilidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.