Bildirim
eldrith_carrow@hotmail.com
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bencede nbaden cok sevdigim olayson ceyrek 3-4 dk sonra ev veya dep skor ustunu cok seviyorum genellikle tutuyor genellikle 15 sayi kadar atar mi kolay oluyor GSW 111.ust oynadim 4-5 dk 111 gecti bitmesinede 2-3 dk kalmisti yani bide sayi durumlarina gore oynuyor mac akiyorsa oyle yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AMA 1-2 gun ara vermeden oynayıncada sınır sıtres olabılıyor tabi -
Canlida maci hissedebiliyorsun iddaada felan macin basi ne olacak belli olmuyor sans isi oluyor
evet OYLE ... -
Ben stresteki heyecani sevdigim icin sorun degil zaten kasa basma gibi gelenegim yok en fazla kasa 1/4 atarim yatarsa sorun etmem tekrar toplarim
Kasa basmak cok sacma zaten neyın ne olacagı nı bılemıyorsun bazen aksılıklerde olabılıyor ...bende kasanın yarısını atarım en cok atarsam ama sabıt 25 lık oynarım 2-3 kez 100 -200 atarım okadar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X