Şimdi Ara

Elder Scrolls Skyrim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konu varda baya eski mesajlar.Oyunu indiriyorum şuan.Oyun bildiğim kadarıyla open-world çok kişiden biri sürü görev alabiliryoruz yamulmuyorsam.
    Yaşım 14 8'e geçtim İngilizce'm iyi gibi yani cümleleri falan anlıyorum o sorun değil.Oyuna başlarsam bir şeyler anlar mıyım ? Yani şuraya buraya git falan diyor gitmek kolay mı ? Aklımda deli sorular birisi beni aydınlatırsa sevinirim.Birde türkçe yama yok herhalde hepsi menüyü türkçe yapıp bırakmış.Adam akıllı yama var mı ?

• Bildigim kadarı ile yok. Anlarsın hikayeyi hemen oynarken eğer az bi ingilizcen varsa bi bi kere gittiğin şehire bir daha ki sefere mapten hızlıca ışınlanabiliyorsun.. kolay oyun çokda zor değil.
  • Az boz ingilizcen varsa zaten anlarsın ben sıkıntı çekmedim oynaya oynaya alışıyor. Türkçe yaması şuanlık yok ama çevriliyor %75 de şuan.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde ben şehirlere giderken kendim gideyim istiyorum.Kurtlar falan saldırıyor galiba çok hoşuma gitti. @Lethalz @Qetman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım

Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde ben şehirlere giderken kendim gideyim istiyorum.Kurtlar falan saldırıyor galiba çok hoşuma gitti. @Lethalz @Qetman.

Bi yerden sonra sıkılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde ben şehirlere giderken kendim gideyim istiyorum.Kurtlar falan saldırıyor galiba çok hoşuma gitti. @Lethalz @Qetman.

Peki o zaman duruma göre şey ederim.Birde ana görevler nasıl oluyor birinden almıyoruz sanırsam.Sadece yan görevleri npclerden alıyoruz değil mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Peki o zaman duruma göre şey ederim.Birde ana görevler nasıl oluyor birinden almıyoruz sanırsam.Sadece yan görevleri npclerden alıyoruz değil mi ?

Ana hikaye zaten seni yönlendiriyor o bitince kendi yolunu çiziceksin işte önce savaşları yap sonra guildlere katıl vs..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ana hikaye zaten seni yönlendiriyor o bitince kendi yolunu çiziceksin işte önce savaşları yap sonra guildlere katıl vs..

Saol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.