Ana konu varda baya eski mesajlar.Oyunu indiriyorum şuan.Oyun bildiğim kadarıyla open-world çok kişiden biri sürü görev alabiliryoruz yamulmuyorsam. Yaşım 14 8'e geçtim İngilizce'm iyi gibi yani cümleleri falan anlıyorum o sorun değil.Oyuna başlarsam bir şeyler anlar mıyım ? Yani şuraya buraya git falan diyor gitmek kolay mı ? Aklımda deli sorular birisi beni aydınlatırsa sevinirim.Birde türkçe yama yok herhalde hepsi menüyü türkçe yapıp bırakmış.Adam akıllı yama var mı ?
Bildigim kadarı ile yok. Anlarsın hikayeyi hemen oynarken eğer az bi ingilizcen varsa bi bi kere gittiğin şehire bir daha ki sefere mapten hızlıca ışınlanabiliyorsun.. kolay oyun çokda zor değil.
Az boz ingilizcen varsa zaten anlarsın ben sıkıntı çekmedim oynaya oynaya alışıyor. Türkçe yaması şuanlık yok ama çevriliyor %75 de şuan.
Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde ben şehirlere giderken kendim gideyim istiyorum.Kurtlar falan saldırıyor galiba çok hoşuma gitti. @Lethalz@Qetman.
quote:
Orijinalden alıntı: 14Yaşındayım
Teşekkür ederim arkadaşlar.Birde ben şehirlere giderken kendim gideyim istiyorum.Kurtlar falan saldırıyor galiba çok hoşuma gitti. @Lethalz@Qetman.
Bi yerden sonra sıkılırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Qetman.
quote:
Peki o zaman duruma göre şey ederim.Birde ana görevler nasıl oluyor birinden almıyoruz sanırsam.Sadece yan görevleri npclerden alıyoruz değil mi ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Qetman.
quote:
Peki o zaman duruma göre şey ederim.Birde ana görevler nasıl oluyor birinden almıyoruz sanırsam.Sadece yan görevleri npclerden alıyoruz değil mi ?
Ana hikaye zaten seni yönlendiriyor o bitince kendi yolunu çiziceksin işte önce savaşları yap sonra guildlere katıl vs..