Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (414. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.458
Cevap
88
Favori
346.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 800k gold 60tlden satılık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graviton G -- 27 Mart 2018; 12:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanay54

    Oyuna yeni başlıyorum. Morrowind ile birlikte aldım.
    Solo oynamak durumundayım oynayan başka arkadaşım yok.

    Tek başıma oynaması en kolay. Zorlanmadan quest yapabileceğim Class/Build tavsiye edermisiniz.
    Varsa rehber dökümanı vs linki. Süper olur.

    Leveling için burayı kullanabilirsin:http://deltiasgaming.com/ , buradaki buildlerin leveling kısımları skill ağaçlarında oldukça güzel ve eşit ilerlemeni sağlıyor. Open world kısımları için oynaman gereken belli bir class/build yok, keyfine kalıyor biraz.

    https://dottzgaming.com/ burası da leveling buildleri ile güzel. Detaylı anlatıyor bazı önemli yerleri. Oynayacağın role göre nelere dikkat etmelisin kasarken vs.

    Oyun içindeki @abc şeklindeki adını bana özelden atarsan yemek vs yollayabilirim ek can vs vermesi için.




  • Beyler oyunu hakkıyla tam anlamıyla oynamak için neleri satın almam lazım ? 5 dlc , eso plus , morrowind , summerset vs.? Yani eso plus şart olmasa bile diğerleri şart galiba tam anlamıyla oynayabilmek için. Yaklaşık ne kadar para gömmem lazım oyuna başlamak için şuan bende imperial edition lı versiyon var senelerdir oyuna girmiyorum.
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Eso+ alacaksan dlcleri ayrı olarak almana gerek yok, eso+ üyeliğin olduğu sürece dlclere erişim var.

    Morrowind alıp para heba etme. Summerseti preorderla alırsan morrowind bedavaya veriliyor, bir tane de binek vs geliyor, ikisi de summerset alırsan anında geliyor.

    Morrowind de summersetin çıkışıyla beraber ana oyuna ekleniyor zaten. Sadece warden class'ı kapalı olarak gelecek, gerisine komple erişebiliyorsun.

    Benim tavsiyem eso+ satın al, 1 aylık eso+ 1500 crown ile beraber geliyor, crown da zamanla biriktikçe istiyorsan DLC'leri falan alabilirsin, indirime giriyorlar genelde yıldönümlerinde vs. Şu an morrowind para vermeye değmiyor ayrı olarak. Alacaksan da summerset almanı tavsiye ederim. gmg ya da 2game'de indirim kodlarıyla falan nispeten ucuza(bizde euro/dolar masrafıyla ne kadar ucuz olursa) alabiliyorsun.
  • ESO'dan bana The Elder Scrolls® Online: Summerset™ Closed Beta key geldi.Bu ne işe yarar,oyunu sonra satın almak zorunda mıyım yoksa bana test için sonsuza kadar hediye mi yolladılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi issizmanyak -- 19 Nisan 2018; 23:32:55 >
  • issizmanyak kullanıcısına yanıt
    Aynen bana da yolladılar. Kapalı beta denmesinin sebebi sadece key ile erişilebiliyor olması, ondan sonra açık betaya girer mi bilmem. Girerse herkes erişir. Beta test aşamasıdır, oyun çıkana kadar erişilebilir sonsuza kadar değil. Test edilip yapılması gereken değişiklikler, düzeltilmesi gereken buglar varsa yapılır amacı bu. Oyun çıktıktan sonra satın almanız gerekir lakin dediğim gibi key olmayanlar erişemez kapalı betaya.

    Oyunun clientini indirdikten sonra ayarlarından PTS aktif edip PTS sürümü indirmeniz gerek sonra beta clienti indirip giriyorsunuz. Normal oyunu indirmeyin kapalı beta oynamak istiyorsanız. Oynamıyorsanız da oynayan bir arkadaşınıza da verebilirsiniz tarihi yazıyordur ben bakmadım ama tahminen mayısta falan biter.
  • Irklarla, itemlerle ilgili soruları sorabileceğim başka bir konu bulamadım umarım yanlış konuya yazmıyorumdur. Benim Nightblade (magicka) ve Magplar (Magicka Templar) itemleri ve ırk seçimleri ile ilgili bazı sorularım var :l Magplar için high elf aldım daha uygun bir ırk varsa hangisi? Bir de çift el silah mı yoksa staff mı kullanmalıyım? ve Templar'da armorları light+med seçmek yanlış mı? Nightblade ile ilgili de aynı sorular. En iyi ırk, silah ve armor seçimi hangisi bu iki sınıf için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mila The Cat -- 21 Nisan 2018; 0:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    magplar için doğru seçim yapmışsın, high elf max magicka için uygun. Genelde onu seçiyorlar ama healer olarak oynayacaksan durum farklı. Argonian ya da breton seçmen gerek ama high elf ile de oynarsın healer çok da bir sorun yaratmaz. Pve oynuyorsan damage olarak gideceksen high elf, staff , armor olarak da light giyeceksin. Gövdeliği heavy giymende yarar var çünkü undaunted guild skill ağacının pasifinden gelen özelliği almak için.,

    Nightblade çok oynamadım. Build araştırabilirsin istersen, levelin düşükse önce level kas bence.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim evet pve ağırlıklı oynuyorum ve solo oynarken damage sıkıntısı çekmek istemiyordum. Pasif için armor türünü öğrenmem iyi oldu gerçekten. Çok burn skill var diye bonus almak için flame staff kullanıyorum ama destruction ve frost da vardı hangisi daha iyi olur? İlk kez templar oynuyorum da o yüzden bilmediğim çok şey var onun buildi hakkında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Oyundaki adım WaapS7 ekleyebilirsin istersen, steamden de ekleyebilirsiniz. Girdiğimde falan yardımcı olurum bildiklerim kadarıyla. Başka arkadaşlar da ekleyebilir.
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Çok sağol, pc serveri ile playstation serveri farklıymış malesef. Ama eğer konsoldan da oynarsan Mila-swan ekleyebilirsin. Oyunda Avrupa sunucusundayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Aa öyle mi, bilmiyordum. Malesef ps4'üm yok

    Ama build olarak değişeceğini sanmıyorum, eğer magplar oynuyorsan üzerine jullianos diye bir set var craftlanabilen onu giy. Kafalık ve omuzluk Magnus Gift diye bir set o da craft yapılıyor. Yüzüklerin ve kolyen willpower diye bir set var, guild store larda satılıyor ucuza aratıp bulabilirsin onun dışında günlük random dungeon yaptığın zaman ödül olarak atma şansı var.

    Detay vereyim hatta, gövdelik heavy, pantolon medium diğerleri light armor olacak. 5 parça jullianos - Kafalık ve omuzluk magnus gift light. 3 parça willpower (bu zaten 3'lü bir set, 2 tanesi arcane 1 tanesi healty olacak. Enchant olarak 3'ü de Spell Damage) Armorların hepsinin traiti Divines, enchantmen'i magicka olacak. Mundus Stone olarak da The Apprantice (spell dmg alacaksın)
    Silahlarını da 2 tane Magnus Gift shock staff, birincisin traiti infused olacak fire enchant. İkinci staff nirnhooned olacak Shock Enchant. 3 parça magnus kullanmışlar.

    Skillerine de buradan bakabilirsin böyle olacak,https://www.elderscrollsbote.de/planer/#1-5d0000000000:140:17:110:111:14:163:16:126:1297:112:172:13:129:141-40:167:580:68:548:57:464:141:476:47:548:621
    Bu build başlangıç olarak, end build'e gitmek için bu şekilde kolay bir build yapabilirsin. End build istersen jullianos kalacak onun dışında, moondancer diye bir set var onu giyeceksin ve Valkyn Skoria diye monster 2'li set giyeceksin. Silahların da 1. Asylum, 2. Maelstrom olacak bunları yapmak kolay değil tabi. Yoksa normal silah kullansan da olur.

    Son olarak üzerindeki her şeyi en düşük mor olarak kullan, çünkü yapması ucuz. Ve bunları 160+ level olduğunu düşünerek söyledim çünkü 160'dan düşüksen sakın build yapma önce 160 ol. O levelden sonra itemler level almıyor çünkü 1 level sonra craftladığın/ satın aldığın item çöp olur.




  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Ya çok teşekkür ederim çok detaylı açıklamışsın. Ve malesef o kadar değil çünkü oynamaya daha bugün başladım bu sınıfı. Ondan önce sadece Nightblade i oynuyordum ama skill ve stat konusunda hata yaptığımı farkettim ve o karakteri bırakıp daha kolay bi sınıfa geçmek istedim. Zaten ben Eso'da çok yeniyim ve daha önce oynadığım hiçbir mmorpg'ye benzemiyor. Eso gerçekten çok daha komplike bi oyun. Verdiğin bilgiler çok işime yaradı teşekkürler. Şu ana kadar hep yabancı forumlardan araştırdım ama oyundaki tüm terimlere aşina değilim o yüzden kafam karışıktı. Şu an sayende çok iyi anladım. Pc üzerinden de oynayıp ordan eklemek isterdim ama pek de canavar bi pc olmadığından rahat oynayamam onda :l epey yordum farkındayım ama son olarak 2 şey daha var... Eso plus almak sence çok gerekli mı? Bir de oyunda sürekli thieves guild üyesi olmadan açılmayan sandıklar buluyorum ama o dlc ye sahip değilim. O sandıklardan değerli şeyler çıkıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Yok rica ederim, daha yolun başındaysan video izle ya da sevdiğin bir ırk varsa onu oyna. Hiç değilse zevk alırsın oynarken. Ben mesela magicka dragon knight oynuyorum, dark elf olarak. Tavsiye ederim, ateş ağırlıklı seviyorsan özellikle.

    Kesinlikle oyun türünün tek örneği gibi bir şey, böyle başka mmorpg ben de tatmamıştım. Çok önceleri ultima online oynardım, ona yaklaşan benzer özelliklerini gördüğümden sevdim. Pc'de almana gerek yok aynı oyunu zaten, aşırı seversen öyle alırsın önce bir oyna bakalım :)

    Plus almak başlangıçta bir işine yaramayacak, tüm dlc lere ulaşabiliyorsun morrowind hariç. Aktif olduğu sürece. Thieves dlc ile gelen hırsızlık skill ağacı üstünlük yaratan bir şey değil, hırsızlık yapmak para kasmak için güzel bir dlc seviyorsan alabilirsin bazen indirime giriyor. Ama çok da bir gereği yok. Yukarıda söylediğim end build için moondancer seti bu dlc ilen gelen mapteki dungeon'dan düşüyor, magicka karakterler için genelde kullanılan bir set. Şahsen alınacaksa bunun gibi dlc ile gelen dungeonlardaki itemleri düşürmek için alınır, onun için de plus alıp 1 aylık hepsini tamamlayıp düşürebilirsin. Ama şuan yolun başında olduğun için gerek yok, dediğim gibi end build yapmaya başladığın zaman ihtiyacın varsa o zaman bakarsın plus almaya.

    Plus'ın bir avantajı da craft çantası var ve kapasitesi sonsuz. Dışarıdan topladığın bütün materyaller oraya gidiyor, istediğin zaman ulaşıp erişebiliyorsun. O materyaller de iyi para ediyor, satış yaparak gold kasabilirsin ama dediğim gibi oyuna gönül verip kastıktan sonra düşünürsün bunu şuan ihtiyacın yok. Plus aktif iken ulaştığın dlc ler kalıcı oluyor, thieves ile mesela hırsızlık skill ağacını açtığın zaman plus bitse bile skiller geçerliliğini koruyor ama yoldaki o kutuları açamazsın. Yani şöyle 1-2 ay alıp bütün dlc leri oynayıp bitirirsen bir daha almazsın zaten ama dungeon lardaki itemları bu levelde alamayacağın için şimdi plus almak doğru olmaz.

    Karışık anlatmış olabilirim, lakin parayı bayılmamak için kafa yormak gerekiyor Sen oyunu oyna, dungeon yap, group dungeonlar var oradaki görevler genelde memento ya da pet falan veriyorlar. Binek de alabiliyorsun oyunda, paranın bir ayrıcalığı yok yani. Seversen ilerde plus alırsın plus alınca ayda 1500 crown veriyor onunla da kozmetik harcama yapabilirsin. Ama dediğim gibi 1-2 aylık alınıp işini gördükten sonra başka para bayılmaya gerek olmayan bir şey. En azından Türkiyede çok pahalı, yurt dışında yaşıyorsanız tabi ucuza geliyorsa alınabilir de




  • Hayır hayır hiç de karışık anlatmadın resmen aydınlanma yaşadım şu an ya hahaha. Plus ı da biraz geliştikten sonra 1 ay alıp ıtem düşürürüm. Ya en çok şu sınırsız çanta olayını sevdim. Normal çantayı da yükseltsem bile bana yetmiyor çünkü loot delisiyim! hatta bazen çanta dolsa bile haritadan ss alıyorum. Zaten şu hırsızlık olayı baya sarıyordu NB oynarken alıştım sanırım. Stealth ı çok arıyorum hahah. Ve kozmetik olayını da çok sevdim çünkü bu oyunun tek sevmediğim tarafı karakter dizaynı. Biraz daha Tera ya da B&S gibi olsaydı iyi olurdu. Onu da kozmetik eklentileriyle kostümlerle kapatabilirim. Çok teşekkür ederim daha rahat oynayacağım artık ^^

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mila The Cat kullanıcısına yanıt
    Ne demek, sorman gereken şeyler olursa sorabilirsin sonra yine. Bildiklerim kadarıyla yardım ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 21 Nisan 2018; 3:54:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc eu serverda 1m gold satılır. özelden ulaşabilirsiniz
  • Yeni çıkan Summerset eklentisine bir ilk bakış attım:
    https://www.youtube.com/watch?v=5WEK-vsefBQ


    Nasip olursa Trialları Vet Hm bitirip, Summerset'in ana hikaye görevini tamamladıktan sonra oturup bir incelemesini de yazacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 25 Mayıs 2018; 6:12:28 >
  • İçi boş, Morrowind Standard Edition, hesabımı satıyorum. İlgilenenler özelden yazabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    Yeni çıkan Summerset eklentisine bir ilk bakış attım:
    https://www.youtube.com/watch?v=5WEK-vsefBQ


    Nasip olursa Trialları Vet Hm bitirip, Summerset'in ana hikaye görevini tamamladıktan sonra oturup bir incelemesini de yazacağım.
    Güzel Paylaşım olmuş
  • 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.