Şimdi Ara

ELDEN SATILMISTIR ARKADASLAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cıhaz bas agrıtmayacak sorunsuz bır cıhazdır suan kendım kullanmaktayım.elı yuzu pek temız dıyemem ama haşatta degıl tuslarda falan ufak tefek boya dokulmesı var bılınen seyler ıste.bırde arka kapagının 4 tırnagından 2'si kırılmıs ama sorun olmuyor kapak yerınde duruyor(resımde gosterdım).cıhaz kayıtlıdır arkadaslar ve kesınlıkle kapanma vs rıskı yoktur tk'un sıtesındende bakınca kayıtlı oldugu gorunuyor zaten.Ayrıca tuslarda normal harflerın yanı sıra yurtdısından gelen bırcok telefonda oldugu gıbı arapca harflerde var alacak arkadasın bılgısıne...

CIHAZLA ILGILI ARTI VE EKSI HERSEYI YAZDIM VE RESIMLEDIM.ALACAK ARKADASA SIMDIDEN HAYIRLI UGURLU OLSUN...

her turlu fıyat lınkı vermek ılan kırletmek ve geyık yapmak serbesttır...

GONDERILECEKLER : N95 CEP TELEFONU(MADE IN FINLAND) , ORJ.NOKIA MARKA 1GB HAFIZA KARTI VE ORJ. SARJ ALETI

FIYATTA UCULMADIGI SURECE TAKASTADA NAKITTEDE AYNI FIYAT : 600 ytl

CUMLETEN HAYIRLI ALISVERISLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 5 Mart 2008; 20:26:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kapak ve tuş takımı değişse adam olurda o zamanda astarı yüzünü geçer sıfır cihaz fiyatını bulur
    bu arada dostum sana tavsiye cihazın kulaklığıda yok 500-550 arasında gider
    mesajımı silebilirim yinede kızarsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedimi kestim

kapak ve tuş takımı değişse adam olurda o zamanda astarı yüzünü geçer sıfır cihaz fiyatını bulur
    bu arada dostum sana tavsiye cihazın kulaklığıda yok 500-550 arasında gider
    mesajımı silebilirim yinede kızarsan

5 gunde olayı cozmussun bakıyorum

bu arada kızacak bırsey yazmamıssın kardesım rahat ol.ayrıca benım tegmen lıge bakma sakın,nıck degısımı sırasında data hatası oldu rutbe makam elden gıttı sıfıdan basladık mecburen,forumda benı bılen bılır eskı sayılırım ve tecrubeme dayanarak soyluyorum bu forumda 600 ytl altında n95 hıc satılmadı yada en azından ben gormedım.çin malı olanlar harıc...

• quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

bu arada kızacak bırsey yazmamıssın kardesım rahat ol.ayrıca benım tegmen lıge bakma sakın,nıck degısımı sırasında data hatası oldu rutbe makam elden gıttı sıfıdan basladık mecburen,forumda benı bılen bılır eskı sayılırım ve tecrubeme dayanarak soyluyorum bu forumda 600 ytl altında n95 hıc satılmadı yada en azından ben gormedım.çin malı olanlar harıc...

telefonlardan çakarım zatende dediğin gibi 5 gün oldu buraya kendimi atalı.
    hayırlısı olsun ne diyelim
    hayırlı geceler

• quote:

Orjinalden alıntı: kedimi kestim

quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

telefonlardan çakarım zatende dediğin gibi 5 gün oldu buraya kendimi atalı.
    hayırlısı olsun ne diyelim
    hayırlı geceler

sagol kardesım Allah razı olsun sanada ıyı geceler...

arkadaslar ılandan telefon fazla cızık yıpranık gıbı anlasılıyor galıba,ben bırının hakkına gırmeyım dıye dusunerek herseyın en kotusunu yazdım.tuslarda bıraz boya atması var resımlerden anlasılacagı uzere ama kasa olarak cok kotu oldugu soylenemez bılgınız olsun...

• arkadaslar cıhazı bı arkadasıma sattım bilginize...teklıf vermeyınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    17 yıl önce açıldı
    Satıldı
    11 yıl önce açıldı
    *Satıldı*
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.