Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.246
Cevap
117
Favori
390.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.youtube.com/watch?v=jYSbz-T0bs4&feature=youtu.be

biraz uğraştırıcı bu yöntem ama bu videodaki görevleri purebloods knight medal verene kadar yapmamız lazım.(videodakilerin hepsini değil sadece konuşmalar ve 3 kere invade) sonrasında bu itemi kullanıp mohgywn palace diye bir ışınlanıyoruz hemen yukarda grace var onu açıp aşağıya dönüyoruz(dev iskelet var ölme ihtimalimiz yüksek) aşağıdan onlara hiç bulaşmadan koşarak sağ taraftan yukarı çıkıyoruz orda grace var yine. grace in altında da bir sürü düşman var, tanesi 2500 veriyor. Ben mage olduğum ve full int kastığım için 2 vuruşta öldürüyorum ve hiç agresif değiller. Kalkanlılara gelince geri dönüyorum hemen. Sınıfa levele göre kesme süresi değişir tabii.

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]
    Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU]

bir de her düşmandan yüzde 20 daha fazla rün veren bir item var, o da açık. https://www.youtube.com/watch?v=FJJuHx8slPc&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Not Today! kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Karlı yeri daha açmadım ama herhalde gidebilirim oraya

Hocam çok teşekkür ederim. Ben bu atmış olduğunuz video kapağında ki beyaz suratlı NPC yi öldürdüm. Ondan önce aslında yaşıyordu görev serisini internetten araştırdım mesela bir mekana gidiyoruz kanlı sulak bir yer orada bir general gibi bişey kesiyoruz sonra bu beyaz suratlı NPC ile orada konuşuyoruz bende orada çıkmıyordu bende öldürdüm onu kanlı parmağı aldım ondan o parmakla yere portal açıyorum ama kimseyle temas edemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• bixsi kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı
    mohgywn palace a başka gitme yolu da var, yukarda biri videosunu atmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Haritaya girdiginde sanırım kare tuşu ile çeşit çeşit marka var unutmak istemedigin yere onlardan koy haritada belli olsun.

MSI Z170A Gaming M7 - İntel i7 6700K - Corsair H110i Extreme Performance - Kingston Hyperx Fury DDR4 2133 8x2 GB - Dark N10 - Asus GTX 1080 -Evga Supernova GS 650W Gold Eco Mode - Samsung 750 EVO 250 GB

Sulhta merhamet ordusu, harpte korku veren bir ölüm ordusu! Bu benim haritam! Bu benim rüyam! &amp;amp;#39;ABDÜLHAMİD HAN&amp;amp;#39;

• shunter kullanıcısına yanıt

Suikast görevi veriyor, büyük salonda masanın üzerinden zarf alıyorsunuz. O zarf da haritada öldürmeniz gereken kişinin konumunu gösteriyor. Böyle üç tane suikast görevi mevcut, hepsini tamamladıktan sonra malikaneyi yöneten o abla, güzel bir ödül verip ardından da efendisi ile tanışmamız için gönderiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

yapmayın böyle şeyler. akşam akşam aklıma düşürmeyin  

yapmıcam dayanıcam bakalım. 

Evet, her mektubun konumu haritada gösteriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hahah çok geç hocam   o mesajı yazdığımda 95 mişim şimdi 112 olmuşum. Bir 10 15 dakika yapıp gezicem biraz, sıktı  

Bir de hocam siz aylar öncesinde demon souls için mesaj atmıştınız hatırlarsanız, deneyip bırakmıştım. Şimdi elden ringle souls türüne alıştığım için bu oyundan sonra ilk işim demon souls u bitirmek olacak.

Orijinalden alıntı: Onvious

Hocam +10 da dediginiz gibi tek basina kesiyor boss lari. Mimic in bizden daha fazla cani var, daha az hasar aliyor ve neredeyse bizim kadar vuruyor.

utanmadan birde estus içebiliyor :) gereksiz kuvvetli olmuş.

çok iyi olur hocam. demon souls un grafiklerde süper. çok eğlenerek oynayacağınızdan eminim

Orijinalden alıntı: Targaryen96

hahah çok geç hocam   o mesajı yazdığımda 95 mişim şimdi 112 olmuşum. Bir 10 15 dakika yapıp gezicem biraz, sıktı  

Bir de hocam siz aylar öncesinde demon souls için mesaj atmıştınız hatırlarsanız, deneyip bırakmıştım. Şimdi elden ringle souls türüne alıştığım için bu oyundan sonra ilk işim demon souls u bitirmek olacak.

Pvp yapacaksanız 125 i geçmeyin zor adam bulursunuz.

Farewell, good hunter. May you find your worth in the waking world.
  • 90+ Saatin sonunda karlı bölgeye geldim. 50 defa kestiğim düşmanlar hala karşıma çıkıyor. 3 4 defa farklı bölgelerde kestiğim boss 2 ye bölünerek geliyo. minik düşmanlar tamam ama boss lar bari bölgeye göre farklı olsaydı ya.

MB/MSI MAG B550 TOMAHAWK,CPU/AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4GPU/GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE RAM]/GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16SSD,HDD/Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD, Kingston 120GB HyperX, 3 TB WD 64 bit ,CASE/THERMALTAKE COMMANDER G33 TG 750W 80PLUS , OS/windows 10 Pro,GAMING ACCESSORIES [/b/Logitech F510, F710,KEYBOARD/,Razer BlackWidow 2014,MOUSE/Razer Naga 2014, Goliathus Mat,HEADSET/Kraken 7.1/Monitor/LG 29" 29UM57 ,STEAM ACCESSORIES /Steam Link,Controller
  • Rennalia'yı kestim sonunda (gezmekten bosslara gidemiyorum) fakat oyun çok fazla hata barındırıyor. Bir an önce bu saçma hataların düzeltilmesi lazım.

Rennalia'yı kestim öldükten sonra üzerime dev düşürdü ve öldüm. 40K rune gitti. Nerede olduğu belli değil malum 2. faz yeri farklı. İnternette aratınca çok fazla insanın bundan mağdur olduğunu gördüm.

Ayrıca hiçbir şekilde Spirit Ash kullanamıyorum. Kenarda işaret aktif, FP barı dolu ama spiritlerin üzerinde hep çizgi var. Ne yaptıysam değişmiyor. 1 defa çağırabildim oyunun başında sadece. Ondan sonra hep deaktif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 8 Mart 2022; 23:17:59 >

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Vagabond olarak basladım oyuna ama cıft katana kullanmak ıstıyorum bunun bı yontemı var mı?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.