Elimdeki fazlalıkları elden çıkartıyorum, fotoğraf isteyene mail olarak atarım. *Modem ve yazıcılar için usb kablo 3tl *Acrox usb çoğaltıcı(4lü) 3tl *Com to ps/2 çevirici 3tl *Spedcom fax modem 3tl *Sertec kart okuyucu+çevirici adaptör 5tl *Life View TV Kartı 10tl *Platoon plj 105 gamepad 3tl *Digital Power pil şarj makinesi 3tl *Tek kulaklık çıkışını çifte çeviren aparat 5tl Karşıyaka Onur Mahallesinde oturuyorum Girne veya yeni girne caddelerinde elden teslimat yapılabilir Selamlar AliSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çeşitli HiFi Amfi ve Hoparlörler (İzmir) Satılık Özenle Toplanmış 6 Aylık Üst Seviye Kasa Satılık KEF Q11 4 Yollu Kule Hoparlör *İzmir* Satılık Wharfedale Aktif Sub ve JVC 5+1 DVD Player
Şöyle birşey: http://images.gittigidiyor.com/3160/Kulaklik-Cikisi-Cogaltici-Adaptor-Y-SPLITTER__31602600_1.jpg quote:Orijinalden alıntı: Gezgin35 *Tek kulaklık çıkışını çifte çeviren aparat* Fotoğraf koymanız mümkünmü acaba ?? Hayırlı satışlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çeşitli HiFi Amfi ve Hoparlörler (İzmir) Satılık Özenle Toplanmış 6 Aylık Üst Seviye Kasa Satılık KEF Q11 4 Yollu Kule Hoparlör *İzmir* Satılık Wharfedale Aktif Sub ve JVC 5+1 DVD Player
Sağol quote:Orijinalden alıntı: Gezgin35 Hayırlı satışlar diliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Çeşitli HiFi Amfi ve Hoparlörler (İzmir) Satılık Özenle Toplanmış 6 Aylık Üst Seviye Kasa Satılık KEF Q11 4 Yollu Kule Hoparlör *İzmir* Satılık Wharfedale Aktif Sub ve JVC 5+1 DVD Player