Şimdi Ara

ELAZIĞ İLBEY Mİ BİLİM Mİ (YURT SEÇİMİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elazığda hangi yurda gitmeliyim yurtlar arasında öne çıkanlar İlbey ve Bilim Yurtları....
    İlde yurtların durumunu bilen kalan arkadaşlar varsa (özellikle ilbey ve bilimde) yardımcı olabilirler mi.
    Yurtların tüm olumlu ve olumsuz yönlerini belirtirseniz çok iyi olur.Malum ilk seneden ev işi çok zor.
    İstediğimde ders çalışıp istediğimde yatıp kalkacağım kimsenin karışmadığı bir yer olması gerek.
    İlbey ve Bilim yurtlarının cemaatlerle işleri var mı?Böyle şeylerle uğraşmak istemiyorum çünkü.

• İlbey mi bilim mi diye sorman bile hata kardeşim gözün kapalı ilbey'e git sakın sakın bilim'e gitme.
    ilbey'de 2 kişilik oda içinde led tv, internet bağlantısı, kişisel çalışma masan, yatağın, gardropun, ayakkabılığın vs vs herşeyi var. otel gibi zaten odalara kartla giriş sistemi var yurda son giriş saati 00.00 , ayda 500 liradan 10 ay ücret ödüyosun yıllık 5000 tl idi geçen yıl, bu yıl zam olur mu bilmiyorum. yemek tek öğün kahvaltı dahildi bu 5000'e üstelik, akşam yemeğini istersen nakit vererek alabiliyorsun fakat akşam yemeğine yazılma sevmediğin yemekler çıkabilir o yüzden arada bir nakit vererek alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enTURK_Baho

İlbey mi bilim mi diye sorman bile hata kardeşim gözün kapalı ilbey'e git sakın sakın bilim'e gitme.
    ilbey'de 2 kişilik oda içinde led tv, internet bağlantısı, kişisel çalışma masan, yatağın, gardropun, ayakkabılığın vs vs herşeyi var. otel gibi zaten odalara kartla giriş sistemi var yurda son giriş saati 00.00 , ayda 500 liradan 10 ay ücret ödüyosun yıllık 5000 tl idi geçen yıl, bu yıl zam olur mu bilmiyorum. yemek tek öğün kahvaltı dahildi bu 5000'e üstelik, akşam yemeğini istersen nakit vererek alabiliyorsun fakat akşam yemeğine yazılma sevmediğin yemekler çıkabilir o yüzden arada bir nakit vererek alırsın.

siz orada mı kalıyorsunuz hangi bölümde okuyorsunuz mobildeyim göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

quote:

Orijinalden alıntı: enTURK_Baho

İlbey mi bilim mi diye sorman bile hata kardeşim gözün kapalı ilbey'e git sakın sakın bilim'e gitme.

siz orada mı kalıyorsunuz hangi bölümde okuyorsunuz mobildeyim göremiyorum.

En yakın arkadaşım İlbey'de kalıyor. Ben de Elazığspor maçına gitmiştim bir kere arkadaşımın yanına hem arkadaşım çok övüyor bana çok demişti eğer Elazığ'ı kazanırsan burdan başka bir yerde kalma asla diye, hem de kendim gittiğimde de gördüm gerçekten harika bir yurt. Doğu Anadolu'nun en iyisi olmaya aday bence.

• darkwolf33 kullanıcısına yanıt
    UP bu arada hocam nasıl geçti 2 yıl boyunca neler oldu anlatabilirmisiniz ben elazığ fırat vet gelicem de ilbey'e mi gittiniz neler yaptınız beni bilgilendirebilirmisiz oraya geldiğim de sıkıntı çekmek istemiyorum
  • paran çoksa ilbey, azsa bilim. ikisinin de cemaatlerle falan ilgisi yoktur. özel ticarethanedir fakat ben sana ilbeyi öneririm biraz tuzlu ama hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.