Galatasaray'ın Xavi'sidir. Bir Xavi değildir, kimse çıkıp saçmalamasın; ama takım arkadaşları onun ne zaman ne yapacağını biraz daha iyi bilebilseler mükemmel bir Elano izleyeceğiz. İlk yarıda Arda'ya attığı 70 metrelik top nedir öyle yahu, insan işi değil. Şu anki formuyla bence TSL'nin en kaliteli ortasaha oyuncusu, bunda en önemli faktör, fizik kondisyonunun yerine gelmesidir. Ben Elano'dan daha çok Musa Çağıran'ı merak ediyorum. Eğer oyunu iki yönlü oynayabilen biriyse takıma inanılmaz katkısı olacaktır. Bu hafta da golünü yazmış, izleyen varsa anlatabilir mi ya. Bu adamı gerçekten çok merak ediyorum.
İzleyenlere göre oyunu çift yönlü oynayan yetenekli birisiymiş. Rijkaard ve Neeskens faktörü ile zaten çift yönlü oynadığı oyunu çok daha geliştirebilir çok genç zaten kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: jumper
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: jumper
DOSTLARIM ARKDAŞLAR ORTALAMA BİR FUTBOL SEYİRCİSİNİN İLK GEKDİĞİNDE KÖTÜ OYNAYAN OYUNCU YA BU TÜR LAFLAR NORMALDİR.. SONUÇTA BU FORUMDAKİLERİN YAŞINI FUTBOL KÜLTÜRLERİNİ BİLEMEYİZ
BU KONUYU İBRET OLSUN DİYE ORTAYA ÇIKARMAK SAÇMA. HERHANGİ BİR FUTBOLCU ÖRNEĞİ ALEX TE İLK GELDİĞİNDE 3-5 MAÇ UYUM SAĞLAMASA FENERLİLERDE AYNISINI SÖYLER. BJK DE TRABZONDA... TERSİNİ SÖYLERYENLERE ZATEN TEPKİ ÇEKER
NE YANİ ELANO BUNDAN SONRAKİ TÜM MAÇLARINI KÖTÜ OYNARSA BU TOPİK KONUYU HORTLATANA MI GİRCEK
YOK BÖYLE SAÇMALIK
Senin Yaptığın Gibi. Dos Santos 2 - 3 Maç Oynar Balon dersin. Ne Farkı var ?
DOS SANTOS 6-7 maç oynadı bir Elanoya fos demeyip bekleyenlerden birisiyim iki dos santosla elano kıyaslanamaz en kötü halindeyken bile top tutabilodu. ya adam brezilya milli takımnda kötü oynasa bile oynatamıyolar derim üç
Saçmalığa bak. Hadi 6-7 Maç oynadı hepsinde 90 dakika mı oynadı ? Oynadığı dakika sayısı 200ü geçmez. Biraz Daha beklemeliyiz diyorum. Sonuçta Kiralık...
dostum ne altı yedi maçı ben bunun ilk topa vurdugu anı hatırlıyorum ardaya pas vermeyip kaptırmıştı. o maçta anladım fos olduğunu ama yine sabredip izliyorum fos da ötesi bu barcelona niye 6milyon dolara bunu verdi diye millet şaşaırmıştı işte ortaya çıktı defosu adam unutmuş futbolu zombi gibi dolanıyo. artık hastalık mı geçirdi kafasına biş mi düştü bide sen kötü futbolla, futbolcu olmamayı karıştırıyosun galiba. adam kötü bile oynamı oynayamıyoki. bacağında sort yerine kot pantolon olsa sahaya seyirci inmiş top oynamaya çalışyo dicem o derece iyiki kiralık yoksa son zamanların en büyük kazığı bu adam barça etiketleyip salmış piyasaya bu adamın yanında bırakın elanonun adını ağzına anmayı carusca bile bundan iyidi bence...
hala siz elanoyumu tartışıyorsunuz ? adam brezilya milli takımında oynuyor .... uzun pas atar .. ara pas atar ... tek pas oynar ... adam çalımlar ... kayarak müdahele yapar ...ligimizde bu tarz oynayabilen tek oyuncu ... daha ne olsun ? bu sene hazırlık evresi ...seneye elano şov izler seyirci bana göre
elano 10 yillik GS li gibi oynuyor su anda ve oyuna cok katki yapiyor.forvetimiz olsa bu daha da belli olur.attigi paslari,uzun toplari cogu oyuncumuz eziyor.daha da iyi olacak bence.neill le birlikte en iyi yabancimiz bana gore
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme