Şimdi Ara

Elac Debut B6.2-C6.2 kullanan/yorumu olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • skysonic kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok şık duruyor.
    Klipsch dediğiniz gibi parlak çalar alanlar genelde film ağırlıklı kullanır ve hassasiyetibden dolayı gayet tatminkar sonuçlar alabiliyorsunuz. Güzel ülkemde hatrı sayılır meblalar ödemek gerekiyor. Horn tipi tweeter dizaynından dolayı üst frekanslarda coşuyor.
    Bende dediğim gibi LS50 kullanıyorum ama sadece müzikte çünkü onu besleyebilecek bir sinema amfim yok zaten sinema için kullanana da rastlamadım desem yeridir. Sizinki öyle değil tabiki ilerde frontları q350 yapıp bunları surroundda yapabilirsiniz.
    Bu cihazla dsd ve flac albümler indirip pure modeda dinleyin derim. Nasıl bir kalitede olduğunu görürsünüz.
    Besleme konusuna gelince ne kadar ekmek o kadar köfte kefler genelde düşük hassasiyette oluyorlar o yüzden güce açlar. Q serisi biraz nötr çalıyor diye hatırlıyordum o yüzden vurdulu kırdılı sahnelerde bir tık eksikliği hissedilebilir ama müzikte o fiyata en olabilirli hoparlörlerden birisi bence.
    Elimde eli yüzü düzgün bulunan hiçbir bookshelfi satınca benzerini alamama korkumdan satmıyorum hanımla sorun yaşayacağım bu gidişle bende. Ls50yi kullanmasamda o yüzden elimde tutuyorum. Keflerin gerçek gücünü güçlü bir amfi ile tekrar deneyin ne demek istediğimi o zanan daha iyi anlayacaksınız.
    Çoğunluğunu sinemada kullanacak olduğunuz bir sistemde en son düşünülecek markalardan biri bence q acoustics iyiki almamışsınız. Kapalı çalan hoparlörler sinemada tatmin edemiyor malesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.