Şimdi Ara

El Yapımı Projeksiyon Konusu (buradan devam) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
58.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • demek ki beni tanıyorsun ben haznedarda oturuyorum gel buluşalım
    quote:

    Orjinalden alıntı: tgy

    Lan turşucu sen o yazıyı okudun. Ben silmedim çok merak ediyorsan git onu mevlüte sor herhalde o silmiştir. Yazı bende kayıtlı en kısa zamanda yeniden koyuyorum ama şimdi başka yerde... merak etme sen okumuşsunya problem yok. Yazdıklarımı kısaca şu özetliyor. De S.tt.r Git .lan .nek. . Oldu mu rahatladın mı. Belki de yazıyı sen sildirmişsindir. Ben orada bişey daha yazmıştım bana bir cevap daha yazarsan seninle yakında karşılaşıcaz diye onu da unutma emi. Yaka işine bırak avukatın halletsin Yalancı Tospa.


    quote:

    Orjinalden alıntı: azrailmekail

    senin yazından anladığım ve az önce yazıp sonradan sildiğin mesaja dayanarak seni tanıdığıma eminim az önce yazdığın mesajı neden sildin yakayı ele vercek şeyler yazdın sonrada sildin SENİN GİBİLERE ASIL LANET OLSUN
    DÜMBÜK
    quote:

    Orjinalden alıntı: tgy

    Ya.. yazmayayım diyorum ama sonunda ben de artık dayanamayacağım şu terbiyesize.. Kendini bi nane sanıp ahkam kesen bu salak bana kalırsa hiç bir yerde başarılı olamaz ki hobi gibi insanlara rahatlık verecek, el meşgalesi olacak, nasıl olursa olsun (ki bu limon kasası da olabilir) övünülebilecek böyle bir işte başarılı olsun. Kendi koyduğu resme bir bakın allahaşkına; o resimdeki kutu döküm ve vidalar orjinal bu herif unu nasıl yapabilir?. Adam kesinlikle negat doğmuş ve ben de inanıyorum ki kendisi köyün delisi..Öldürsen de susmayacak, ceza versen de akıllanmayacak. Küstükten iki gün sonra nikini BEHÇET yapıp gene hortlayacak. Ama onu tanımak çok kolay çünkü 2 kelam ediyor adamdan pislikten başka birşey çıkmıyor. Lanet olsun senin gibilere.

    Bunları yazdıklarım için kusura bakmayın arkadaşlar ben de sizin gibi kendi halinde bir sürü işin arasında böyle bir hobiyle uğraşmaya çalışan biriyim. İstiyorum ki Türkçe bir sitede işime yarayan bilgileri alayım. Ama ne zaman kontrol etsem bu herifçioğlundan başka birşey yok. Bunu yazıyorum ama lütfen kimse yorumda bulunmasın zaten yeterince burayı işgal ettim.

    Bu herifin dediği UHP lamba ki bende 2 adet var şuan "http://www.lamptech.co.uk/Spec%20Sheets/Philips%20UHP120.htm " hakikaten çok pahalı lambalar yaklaşık 500-600 dolar. Bunları kullanalım ama maliyet ne olacak. Hobi olmaktan çıkar o zaman.

    Bir de yaptığım projeyi bitirdim. Yakında resimlerini 2 foruma da koyuyorum. Her nekadar bu dangozu bizim yaptığımıza inandıramıyorsak da ben kendimce birşeyler yaptım. Kalın sağlıcakla..tgy








  • cep telefonunu yaz kardeş öyle küfür etmekle olmaz pm den atta kimse b ilmesin sana s.ii k ......tirip gitcem bekliyorum
  • SALDIRIN SALDIRIN SALDIRIN BU TARAFTAR İÇİN SALDIRIN............
  • BU PROJEKSİYONUN BABASIDIR YAPTIN MI BUNUN GİBİ YAPACAKSIN
    quote:

    Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

    Barrotti dostum, yayınladığın 2. proje bana hiç yabancı gelmedi. Şuna çok benziyor gibi!!!


  • azrailim mikailim ,bayılıyom la sana.
  • SAYGILAR

  • haklısın barış coook matrak adam hala küçük dağları ben yarattım havasında gülmekten ölüyorum.
    yakında dizilerden filan teklif almaya baslar.
  • İNSANLARIN NE KONUŞTUĞU DEĞİL NE ANLADIĞI ÖNEMLİDİR.

    YA SENİ ANLAYAN BİRİ İLE KONUŞ, YA DA ANLAŞILMIYORSAN SUS Kİ, KONUŞTUĞUN
    KİŞİYE, BİR DE KENDİNİ ANLATMAK ZORUNDA KALMAYASIN !..
  • ben dedim bu adamı(azrail) kaybetmeyelim, dier forumada gelsin die ama :) anlamadınız beni küstü yazmıo öbür tarafa bak
  • UZUN ZAMANDIR SÖYLEDİĞİM TAVSİYEYİ DİKKATE ALANLAR PİŞMAN OLMAZLAR BU MALZEME SATANLARA İTİBAR ETMEYİN KESİNLİKLE FOCUSLARI BİRBİRİNE UYGUN DEĞİLDİR YAPMAK İSTEDİĞİNİZ GERÇEKTEN HOBBY AMA İYİ BİR ŞEY OLSUN İSTİYORSANIZ O MALZEME İLE YAPAMAZSINIZ.

    1:TÜMÜ IŞIĞI FRESNELE DAĞINIK GÖNDERİR,OYSA FRESNEL TEK NOKTA IŞIK DEMETİ İLE ÇALIŞIR
    2:AYNAYA VURAN IŞIK IŞIĞI DAĞITIR MERKEZDEN ÇIKAN IŞIK DEMETİ OBJ GELMEDEN DAĞITIR VE GÖRÜNTÜ KÖTÜLEŞİR.
    3:REFLEKTOR VE KONDANSER FOCUSLARINDA 1 MM OYNARSA FRESNEL LENS DOĞRU ÇALIŞMAZ.BAKIN 1 MM DİYORUM BUNU AYARLAMAK BÜYÜK BİR SORUN EĞER BU MALZEMEYİ SIKICA TUTTURURSANIZ ISIDAN ÇATLAR GEVŞEK BIRAKIRSANIZ GENLEŞTİĞİ İÇİN OYNAR BU YÜZDEN KULLANMASANIZ BİLE OLUR (BU SATILANLARDAN BAHSETMİYORUM ZATEN BUNLAR OLMUYOR)

    4:FRESNELİN ARASINA LCD KOYARSANIZ ISIDAN PİXELLER GÖRÜNTÜ KAYBINA YOL AÇAR VE AŞIRI ISINIR KESİNLİKLE YANAR EĞER AŞIRI SOĞUTURSANIZ SICAK SOĞUK İLİŞKİSİNDEN CAM MALZEME DEFORME OLUR VE KÜT GİDER (EN ÖNEMLİ MALZEMEDİR UNUTMAYIN)

    5:YİNE BENİ ELEŞTİRECEKSENİZ ELEŞTİRİ YERİNE FİKRİNİZİ YAZARSANIZ SİZE FAYDALI BİLGİ OLMUŞ OLUR BEN KENDİM İÇİN SİZDEN FİKİR İSTEMEM YENİ BAŞLAYANLARI KANDIRMAYALIM LÜTFEN

    AYRICA BU MALZEME SATIŞLARI NE ZAMAN BAŞLARSA HEMEN YENİ BİR KULLANICI SİPARİŞ VERİYOR BUDA BANA ÇOK İLGİNÇ GELİYOR (ÇİFT NİCK)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azrailmekail -- 25 Şubat 2005, 15:26:55 >




  • Liliputla play station2 oyun görüntüsü alan varmı.İlk açılışta playstation 2 yazısına kadar geliyor ondan sonra görüntü kayboluyor.Acaba sorun oyun formatı ile ilgilimi..
  • Kullandığın oyun cd.sini ps2 okuyamıyor olabilir.
  • oyunda sorun yok normal tv de açılıyor.
  • satılık medium marka tepegöz
    TEKNİK ÖZELLİKLER
    2x36V/400W halojen lamba.
    5000 lümen ışık gücü.
    300-400mm vario focal lens.
    285x285mm çalışma alanı.
    Hızlı lamba değiştirme sistemi.
    Termik kontrollü fan sistemi.
    13.5Kg ağırlık.
    PROJEKS0YON TV YAPMAK IÇIN IDEAL
    ilgilenenler cepten arasin lüffen 0535.480.10.85


    Ufaltılmış ön izleme resmi



  • satılık tepegöz


  • Mrb arkadaşlar ben forumu en başından beri sessizce okuyorum hiç bir soru sormadım çünki gerekte kalmadı aslında serdar abi saolsun ( arada bir sataştılar gerçi onada ) tüm bilgisini paylaşıyor herkesle bu devirde inanın böyle bir anlayış gerçekten hoş. neyse bende ilk defa sorumu sorayım gerçi daha öncedende soruldu ama ben mersinde yim ve burda lcd tv lere baktım iyice araştırmam sonucu premier ve zenga adlı iki marka buldum fiyatları idare eder şimdi ben hangisini alim bunların. zenga da upend var. veya hangisi daha kolay sökülür. birde en one koyucagım triple lens tam hangi özelliklere dikkat etmeliyim. lens sorun degil fazlasıyla getirttim çinden :) şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba
    Zenga yı tavsiye ederim Leatherle içi aynıdır.
    Başarılar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: skaterext

    Mrb arkadaşlar ben forumu en başından beri sessizce okuyorum hiç bir soru sormadım çünki gerekte kalmadı aslında serdar abi saolsun ( arada bir sataştılar gerçi onada ) tüm bilgisini paylaşıyor herkesle bu devirde inanın böyle bir anlayış gerçekten hoş. neyse bende ilk defa sorumu sorayım gerçi daha öncedende soruldu ama ben mersinde yim ve burda lcd tv lere baktım iyice araştırmam sonucu premier ve zenga adlı iki marka buldum fiyatları idare eder şimdi ben hangisini alim bunların. zenga da upend var. veya hangisi daha kolay sökülür. birde en one koyucagım triple lens tam hangi özelliklere dikkat etmeliyim. lens sorun degil fazlasıyla getirttim çinden :) şimdiden teşekkürler.




  • buda benım prototıp cıhazın goruntulerı...


    azraıl kardes senınde calısmalarında basarılar dılıyorum...


    kolay gelsın....







  • GMBY krdş ellerine sağlık valla güsel olmuş. ya birde ben görüntü alabilseydim. daha kutu yapmadan bir odaklama deniyorum ama ışık çok az kalıyor birde optik aynayı nerden bulabiliriz .bizim normal aynacılara optik desem anlarlarmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EVISION

    gmby kardeş buda senin resmin değilmi ikisi arasında sanki fark var acaba neden?bende bu işi öğrenmek istiyorum,biraz geride kaldım ve biraz daha geride kalacağım gibi gibi acaba insanlar bana sataşmaktan ne zaman vaz geçecekler ben yapmış olduğunuz işle hiç ilgilenmedim yabancı sitelerden alıntı yapmakla üstüne ekleme yapmadan bol bol onun bunun cihaz resimlerine bakarak en ucuz yol olan kopya ile bir de karşıma çıkıp baaaaakk ben daha iyi yapıyorum demek de ne demek anlamadım gitti.bilirmisin ki dünyada her şeyi yapan zaten insandır bu işi herkes yapabilir işte sizlerde dün gördünüz bu gün yaptınız bunlar basit şeyler ama 5 aydır 200 kişi oldunuz acaba neden aynı cihaz diğer yapılanla neden aynı olmuyor ben biraz cahilimde anlamam hemen neyse sonuç olarak KOPYA ASLINI YÜCELTİR.




    resımdekı benım calsımam degıl azraıl kardes...o canerın calısması..ben yardımcı olmustum aynı zamanda o calısmaya..ama emegın fazlası o na aıt.. sanırım bır yanlıs anlasılma var... canerın calısması 6' leader.Benım calısma liliput..yanlıs anlasılmayı duzltmek ısterım..

    kolay gelsın...




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.