Şimdi Ara

El Yapımı NOTEBOOK STAND-SOĞUTUCUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 40x10CM 8MM,40x30 CM 3MM Plexi ve Alyan başlı civatalar kullanarak yapmış olduğun Notebook Stand ve Soğutucusu.Daha yeni yaptığım için fan deliği açacak zamanım yok.Orta kısmına 1 adet 120MM fan deliği açılıp fan takılacak ve fotoğrafını en yakın zamanda ekliyeceğim.

Siparişleriniz,Fiyat Bilgisi ve Önerileriniz için PM atabilirsiniz

ÜRÜN PROTOTİP OLDUĞUNDAN 3MM KULLANILMIŞTIR.SONRAKİ YAPCAKLARIM 5MM OLACAKTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 10 Ekim 2008; 18:13:35 >

• erman güzel fikir ama bence plexiyi uzun tutup arkasını bükebilirsin ısıyla vidalama oldugu için zamanla esneme olabilir diye düşünüyorum
  • evet esneterek yaparsan daha güzel olur köşe ve vidalar ortadan kalar yanlarıda kapatarak içine fan ve fan kontrolcüler vs ekleyerek şık bi hale getirebilirsin zamanında coxed de yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam cnc işçiliğide vardı onda çok tatlı olmuştu siyah plexy içerden kırmızı ışıklar falan vardı biraz geliştirmen lazım prototopini
  • Arkadaşlar zaten bunu öylesine yaptım.Elimde hazır varken ve boş durmayayım diye yaptım öyle.Yakında güzel bir şekilde yapar,eklerim
  • hadi bakalım
  • ben de 4 köşesine vida koyuğ yapmıştım öndeki vidalar 2cm arkadakiler 5cm idi ancak bir gece yanlışlıkla üstüne bastım ve parçaladım o yüzden şimdi bi daha plexy ayarlayıp hiç ayak takmadım aynen olduğu gibi kare şekilde kullanıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.