Şimdi Ara

El ve ayakların fazla üşümesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklasik son 1 yıldır bu problem var bende . Ellerım ve ayaklarım çok üşuyor . Şu sıcaklarda bıle ara ara ayaklarım üşüyor . Kan testı yaptırdım kansızlık fılan yok . Neden olabılır sızce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Ayak tabanları mı üşüyor ?

• Büyük ihtimal parmaklarının uçları yani uzuvlar üşüyordur. uzuvlar vücutta en fazla ısı kaybı olan yerdir. tavsiyem git çorap giy ama el için bir tavsiyem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: huneps

Ayak tabanları mı üşüyor ?

Sadece orası değl ayak parmaklarım ayagımın ustu fılan

• terleme olabilir

• Terliyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

Orijinalden alıntı: huneps

Ayak tabanları mı üşüyor ?

Sadece orası değl ayak parmaklarım ayagımın ustu fılan

İklim değişikliklerinden dolayı ter bezleri aşırı ter üretir. Bu yüzden üşür. Kalın çorap giymeyiverin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Million

Büyük ihtimal parmaklarının uçları yani uzuvlar üşüyordur. uzuvlar vücutta en fazla ısı kaybı olan yerdir. tavsiyem git çorap giy ama el için bir tavsiyem yok.

Yazın bıle olması normalmı?

• Aynısı arkadaşımda da var. Adı değişik bi hastalık. Doktora görün.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Million

Büyük ihtimal parmaklarının uçları yani uzuvlar üşüyordur. uzuvlar vücutta en fazla ısı kaybı olan yerdir. tavsiyem git çorap giy ama el için bir tavsiyem yok.

Yazın bıle olması normalmı?

Hocam nasıl bir ortamda olduğuna bağlı. mesela benim de akşamları ayaklarım üşür. hoşuma gidiyor benim uykuma getiriyor diye sürekli ayaklarım açıkta yatarım. Dediğim gibi çorap giy fark olacaktır büyük ihtimalle.

• Benimde ayaklarım üşümeye başladı bu ara. Kışın hali ile çorap giyerim sıcağı sevmediğim için ısıtıcı kullanmam soğukta otururum zaten üşüme gibi bir durumum olmuyor. Ama hava soğuk olduğu halde ayaklarımda çorapta oluyor ve bir anda ayaklarım üşümeye ve terlemeye başlıyor ve buz kesiyor bende çözemedim gitti şu anda da üşüyor.
  • Kan değerleri (hemogram) normalse, dolaşım bozukluğu olabilir.. yani el ve ayaklarında yeterli kanlanma olmuyordur.. Kalp damar cerahisine bir muayene ol derim.. Küçük bir olasılık da; kanında omega 3 eksikliği olabilir..
  • quote:

Arkadaşlar yaklasik son 1 yıldır bu problem var bende . Ellerım ve ayaklarım çok üşuyor . Şu sıcaklarda bıle ara ara ayaklarım üşüyor . Kan testı yaptırdım kansızlık fılan yok . Neden olabılır sızce ?

aynısı küçüklükten beri bendede var bana soğuk gelmiyor ama herkes dokundumu buz gibi olduğumu hissediyorum ablamdada var bide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.