Şimdi Ara

El terlemesine çözüm varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sürekli Cs oynacısıyım logitech g9x mousem var ama sürekli elim nemleniyor biraz terliyor özellikle baş parmak doğal çözüm vb bilen varmı yada el kuruluğu için krem ismi vb ?
    Yani çok etki ediyor bu bana konuyu saptırmadan yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JEANT -- 23 Şubat 2013; 19:50:04 >

• bir çözümü yok, elini sık sık yıka, bu sorun herkeste olur nitekim doğaldır da.
  • elin çok terliyo derken nasıl mesela ıslanıyo mu fareden ter akıyo mu damla damla ? nası bi terleme açıklarsan daha çok yardımcı olabilirim. bu arada tv de şu doktorum programında mı ne bunun için elinizi günde bi kaç kere adaçayıyla yıkayın diyorlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

elin çok terliyo derken nasıl mesela ıslanıyo mu fareden ter akıyo mu damla damla ? nası bi terleme açıklarsan daha çok yardımcı olabilirim. bu arada tv de şu doktorum programında mı ne bunun için elinizi günde bi kaç kere adaçayıyla yıkayın diyorlardı

elim nemleniyor öyle çok titiz hani en ufak şeyden rahatsız olan biri değilim ama oyun bu. özellikle başparmağım nemleniyor çok rahatsız edıyor . Mouse kabına bile geçti nemli yıkasanda geçmiyor kolonya felan dökdüm belki ondandır. onada yardım ıstıyorum.

Onuda açıklamak gerekirse g9x mouse 2 adet kabı var biri terletiyor dısındaki malzemeden dolayı (mat siyah kaplama) diğeri ise çok ufak noktalar halinde pürüzlü baş parmağımı üzerinde haraket ettirdiğim anda anlaşılıyor zaten . Oda nemli belki ondan elime geliyordur nem tam bılemıyorum

• Bu yüzden tokalaşırken sıkıntı çekiyorum Varsa çözümü söyleyiverin.
  • Aksam yatarken elini buzlara sar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puva ışınları tedavisi kesin çözümdür dostum. Ama yinede bir cildiyeciye görün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Bu yüzden tokalaşırken sıkıntı çekiyorum Varsa çözümü söyleyiverin.

+1 hocam , bayramlarda falan misafir gelince elimi yeni yıkadım deyip elle selamlaşmıyorum. kesin çözüm ter bezi aldırmak gibi görünüyor fakat o zamanda sürekli wc ye afedersiniz çişiniz gelecek çünkü vücudun o suyu atması gerekecek bende ondan korkuyorum ne yapıcaz bilemiyorum
  • quote:

quote:

+1 hocam , bayramlarda falan misafir gelince elimi yeni yıkadım deyip elle selamlaşmıyorum. kesin çözüm ter bezi aldırmak gibi görünüyor fakat o zamanda sürekli wc ye afedersiniz çişiniz gelecek çünkü vücudun o suyu atması gerekecek bende ondan korkuyorum ne yapıcaz bilemiyorum

Suyla elektrik veriyorlarmış galiba bir kaç seans boyunca ama bırakınca tekrar eski haline dönüyormuş.

Ayrıca dediğiniz türde ameliyatlara sıcak bakamıyorum ben. Sonuçta normalde olan bir aktivitesini, sadece fazla yapıyor diye komple söküp atıyorsunuz. Bu bana riskli geliyor nedense.

• quote:

elin çok terliyo derken nasıl mesela ıslanıyo mu fareden ter akıyo mu damla damla ? nası bi terleme açıklarsan daha çok yardımcı olabilirim. bu arada tv de şu doktorum programında mı ne bunun için elinizi günde bi kaç kere adaçayıyla yıkayın diyorlardı

hocam bir seyler biliyorsan soyle terliyor iste ne ayrinti bekliyorsun

• http://forum.donanimhaber.com/m_24634835/mpage_1/key_el+terlemesi/tm.htm

Rahatsız edecek derecedeyse Dermatoloğa başvurmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JEANT

Arkdaşlar merhaba
    Sürekli Cs oynacısıyım logitech g9x mousem var ama sürekli elim nemleniyor biraz terliyor özellikle baş parmak doğal çözüm vb bilen varmı yada el kuruluğu için krem ismi vb ?
    Yani çok etki ediyor bu bana konuyu saptırmadan yardım

aynen hocam el terleme sorunu bendede var steel series mouse'un amblemi bile silinmişti .5 dk durayim su gibi akıyor mübarek. Özellikle kışın oluyor ne alakaysa
    2 - 3 aydır terleme geçti kendi kendine

• quote:

quote:

quote:

Suyla elektrik veriyorlarmış galiba bir kaç seans boyunca ama bırakınca tekrar eski haline dönüyormuş.

Ayrıca dediğiniz türde ameliyatlara sıcak bakamıyorum ben. Sonuçta normalde olan bir aktivitesini, sadece fazla yapıyor diye komple söküp atıyorsunuz. Bu bana riskli geliyor nedense.

diyorumya banada saçma geliyor ameliyat , da adaçayını denemedim deneyen olursa yazsın tv de demişti doktor.

• Driclor diye bi ilaç var koltuk altı için olan şeyler gibi her akşam yatarken eline sür 1 hafta 15 gün terleme yok
  • Ellerim terlemeyi bırak ısınmıyor bile acayip bir soğutma sistemi var, işlemciye dokunsam 10 ghz görürüm overclockla.

Arkadaşınki bayağı terliyor ama fareyi 10 sn tuttu su damlıyordu faremden

• Aynı sorun bende var yumruğumu sıksam damlar o derece. ne yaptıysam kesin çözüm bulamadım. en son çözüm sessiz fan ayarladım yaz kış kullanırım elimi çok iyi kurutuyor. istediğim gibi devir kontrolü yapabiliyorum.

El terlemesine çözüm varmı
  • aynı sekılde bendede var usta ya benımde nemlenıyo elım
  • @Samet 2 tane fan var orda küçük olandan mı bahsediyorsun ?
    Bi el terlemesi için ameliyat çok saçma driclor ilacını alıp deneyeceğim + fan alıcam birde böyle terletmeyen soğuk tutan bi kaplama malzemesi alıp mousenın baş parmak kısmına yani elimi terleten kısmına kaplama düşüncem var fikir bekliyorum
  • Benim de Bu sorundan dolayı çok sıkıntım var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaşta da var aynı sıkıntı o kalem tutamaz hale geliyordu.ameliyat olacaktı koltuk altından yağ mı alıcaklarmıymış neymiş.her neyse rahatsız ediciyse doktora git bi krem falan verir.bir de pahalı mouselara uygun üzerine geçirilen havlular bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.