Şimdi Ara

El Matador acil yarım..(resim eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar oyunu oynmaya başladım ve yanlış olmasın 3. bölüde olmam lazım gaiba.önce yanımda polislerle binaya giriyoruz içeriyi temileyerek en üst kata çıkıp arka taraftan inip başka bir binaya giriyoruz.binanın yanında tren vagonları falan var.neyse bu binayıda temizleyip en üst kata çıkınca birini öldürüyoruz ve 4 bomba yerleştiriyoruz kolanlara.ama sonra gidecek ghiç bir yer bulamıyorum.yan tarafta telli bi kapı var ama açılmıyor.burada nereye gideceğiz arkadaş allah aşkına bi yarım 2 gündür uğraşıyoru bulamadım valla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazfatih -- 15 Ocak 2007; 17:56:10 >

• yav hiç mi oynayan yok arkadaşlar yahu
  • Ben oyunu bitirdim ama hatırlamıyorum oraları.
  • Oyunun senaryosu nedir?Güzelse bende oynayayım
  • arkadaşlar hani daha oyunun başları yani 3.bölüm falan etrafta tren vagonları falan var.duvar kolanlarına dinamit falan yerleştr,yapıyoruz.bi yardım allah aşkına.
  • arkadaşlar yok mu hiç bitiren yahuu.oyunu bitirmedn silmek istemiyorum
  • oyun tam olarak ney.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu aksiyon oyunu max payne'nin bir ileri versiyonu gibi bişey.güzel ama geçemiyorum işte bölümü.hadi yardım lütfen.en çok kendi açtığa konuya cevap yazma rekoru kırdırmayın ban lütfen :-(
  • Fazla ısrar etme kardeş bilen yok demek ki olsa cevaplardı.

Takıldığın yerin resmini koy buraya belki hatırlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 15 Ocak 2007; 17:01:31 >
  • arkadaşlar resimleri koyuyorum

1.resim = burada bir adam öldürdüm boss'tu muhtemelen ve kırmızı okla gösterdiğim kolanlara 4 tane bomba yerleştirdim.

2.resim = bu kapıyı denedim ama bi türlü açılmıyor yukarı yol gidiyor belli merdivenler var ama o kapı açılmıyor işte.(kırmızı okun gösterdiği telli kapı)

3.resim = bu yere nerden geldiğimi hatırlamanız için bir resim.hani tren vagonları falan olan bölüm var ya ordayım işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazfatih -- 15 Ocak 2007; 17:51:39 >

• yahu yokmu arkadaşlar yardım edecek.silmeyim şu oyunu yahuu
  • arkadaşım 3 tane bomba daha koyacaksın zannedersem bir üst kata çıkacaksın.
  • arkadaşım senn resmine göre konuşuyorum, o en alttaki resimde durduğun yerin sol tarafında kapı var ordan en üs kata kadar çıkacaksın adamı kovaladıktan sonra helikopter gelio çok zor patlatırsın ondan sonra karşıdan adamlar gelio binanın en üst katından sağ taraftan aşşağı iniosun.
    bu arada 4 bomba alt kata sonra üst kata çıkıosun 3 bombada oruya koyuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el Quantum -- 17 Şubat 2009; 11:33:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.