Şimdi Ara

El konsolu MSI Claw tanıtıldı: Intel Core Ultra ile gelen ilk el konsolu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Howdax H kullanıcısına yanıt
    Youtube ve reddit de çok denk geldim. Ama dediğim gibi oled versiyonu farklı olabilir, onu bilmiyorum. Bu arada ally 25/30W, deck 15W. Maksimum hızda Ally'ın daha çok ısınması beklenen birşey elbet. Extreme versiyondan bahsediyorum bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Ocak 2024; 14:48:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bir güncelleme olarak paylaşayım. AMD yeni sürücüleriyle Rog Ally/Legion Go gibi cihazlara da FSR3 desteğini getirmiş oldu. Daha doğrusu FSR modlarına ihtiyaç duymadan sürücü seviyesinde frame generation özelliği aktif edilebiliyor. Verimlilik ya da performans anlamında çok faydası olacaktır. Deck için henüz kullanılamıyor bildiğim kadarıyla. Deck'ten bahsederken dezavantaj olarak nitelediğim sürücüsü konusunun canlı örneği olmuş oldu. Umarım kısa sürede Deck için de kullanılabilir olur.

    Şu an sürücüler kullanılabiliyor ancak stabilite anlamında direkt AMD'den değil de üreticilerin kendi driverlarını (cihaza optimize edilmiş) yayınlamalarını beklemek daha uygun olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Ocak 2024; 15:01:53 >
  • Steam Deck alıp da illa SteamOS kullanmak zorunda değilsiniz, Deck'in en güzel yanlarından biri o zaten. Şu an kendi diskinde SteamOS, SD karta da Windows kurdum ve 2 platformu da rahatlıkla kullanabiliyorum. Oled versiyonu için bir kaç driver daha gerekiyor ama, şu an direkt olarak Deck den ses alamıyorum W11 de :(


    Yakın zamanda Steam tarafından Dual Boot özelliğinin gelmesi bekleniyor. OLED versiyonda pil süresi de tatmin edici, 2 saati rahatlıkla çıkartabiliyor tam güç çalıştığı oyunlarda.


    Bu arada Deck Oled 15w değil 20-22w arası çekiyor max olarak. ROG Ally ın Deck de karşı en büyük avantajı Dock kullanımında GPU gücü çok daha yüksek, bu da doğal olarak daha fazla performans anlamına geliyor. Kimisi için bu özellik faydalı olabilir ama handheld odaklı bir cihazı sürekli dock da kullanmak beni çok cezbetmedi. Ally ın fiyatı da ayrı konu tabi.

  • bence msi nin el konsolu ölü dogmustur haaa tamam cpu gpu su iyi lafim yok lakin yeni piyasaya cikacak bir el konsolunda odak bence ekran dir ki rakipleriinin cogu oled örnek nintendo oled swift ,oled steamdeck vs yani simdi adam bunu lcd alacak bi sürü para 1 sene sonra msi oled modelini cikartacak büyük ihtimal ve cogu oyuncu lcd satip zararina oled alacak

  • Kreuger kullanıcısına yanıt

    MSI'ın bu cihazının rakipleri tam tersi Swift veya Deck değil, bu cihazlar farklı platformlarda çalışan cihazlar hocam. Asıl rakipler Ally ve Legion ve onlara kıyasla fark yaratması gereken şey ekran değil pil ömrüydü, bu cihaz da bunu hedeflemiş zaten. El konsolunun 3 önemli kriteri var performans, pil ömrü, ekran. MSI cihazı ekranda rakipleriyle denk, performansı kayda değmeyecek kadar da olsa daha iyi, pil ömründe ise asıl farkı yaratacak kadar iyi görünüyor kağıt üzerinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KESİNLİKLE KATILIYORUM .Birinde emülatörle ps3 e kadar tüm ps oyunlarını ,tüm swich oyunlarını , gamepass i, harici uygulamar , render vs vs yapabileceksin hemen hemen aynı fiyata net rog ally alınır bence . üstelik daha güncel işlemci ile .

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.