Şimdi Ara

ekstra dan RAM takacam laptop a yardımcı olur musunuz? lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc modeli acer aspire v3-772g 12 gb ram 1 tb hdd. ramlar bana göre az oyunlarda yetersiz kalıyor ekstra 2 yuva daha var. mevcut sistemde 8+4 olarak takılı. uyuşmazlık problemi yaşamaktan çekiniyorum. bunlarda mhz sıkıntısı var aynı değilse veya anakart desteklemiyorsa çalışmaz aksine pc de enteresan sorunlar oluşturacağına inandığım için sizden yardım istiyorum. nasıl birşey önerirsiniz? yardımlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum.

sistemden bir kaç resim attım inceleyin lütfen
     ekstra dan RAM takacam laptop a yardımcı olur musunuz? lütfen ekstra dan RAM takacam laptop a yardımcı olur musunuz? lütfen ekstra dan RAM takacam laptop a yardımcı olur musunuz? lütfen ekstra dan RAM takacam laptop a yardımcı olur musunuz? lütfen

• yardım edecek kimse yok mu ? :(

• yaw arkadaş koskoca donanım haber bilgi verebilecek yok mu? bu nasıl iş.
  • 12 gb'ın oyunlarda yetersiz kalmasına ihtimal veremiyorum doğrusu. Ekran kartın nedir? bence yetersiz kalan o.
  • nvıdıa gt-750m ekran kartı. bence bu ekran kartı iyi. yalnız attığım resimlere bakar mısın? ramler 800mhz. ilk gördüğümde inanamadım ama malesef öyle yetersiz kalmasının sebebi de bu olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADINLAR

nvıdıa gt-750m ekran kartı. bence bu ekran kartı iyi. yalnız attığım resimlere bakar mısın? ramler 800mhz. ilk gördüğümde inanamadım ama malesef öyle yetersiz kalmasının sebebi de bu olsa gerek

ddr teknolojisi gereği o değerin teorik olarak verdiği bant genişliği iki katı alınır yani 1600mhz ile eştir. Yani 1600 mhz diye bahsettiğimiz ramler aslında 800 mhzdir. O değerde bi sıkıntı yok doğru. 1333 mhz olsaydı 667 yazardı 1066 olsaydı 533 yazardı. gt-750m kötü bir kart değil ama hiçte iyi sayılmaz. Ramlarde sıkıntı yok alman fuzuli olur. Büyük ihtimal yazılımsal sıkıntıları var bilgisayarın virüs bulaşmıştır büyük ihtimalle.
  • verdiğiniz bilgiler için tşk ederim. pc nin performansı için samsung ssd pro 250 gb hdd satın aldım büyük ihtimalle 2 güne gelir onu taktıktan sonra eğer performansı istediğim gibi olmazsa ram yükseltmeye gidecem.

şuan öğrenmek istediğim pc ye en uygun ram i seçmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu RAM laptopuma uygun mu ?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ADINLAR kullanıcısına yanıt
    alacağın ramin cast latency'si yani cl'si 11, hızı 1600 mhz ve low voltage yani 1.35 volt olmalı. Kişisel marka önerim Kingston. Ssd gelmişken bir de format atarsan pc inanılmaz performans sağlar. SSD çok hızlandırıyor sistemi. Ama oyunlarda ekstra fps bekleme.
  • 12gb den sonra sana o extra ramlerin katkisi 0( sifir) olacak oyunlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.