bir bakın bakalım wow la mı kızla mı daha mutlsunuz cevabı gelir size o zaman
ben nişanlımla oynuyorum ben undead shadowum o undead holy acaip zevkli herkese nasip olsun diyorum hem yine mi oyun oynuosun kawgası olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: Ving Tsun
quote:
Orjinalden alıntı: Batu0792
3-5 kuruşluk değeri olan kızları sırf abazalık yüzünden tercih ediceğime wow kasarım daha iyi, ama eğer gerçekten de bana ışık veren bi kıza rastlasam oyunun lafı bile olmaz.
Dimi
Abazalık için önerim p.rno.
Zevk için wow.Valla ben şu anda Türklerden umudu kestim kız olarak,ya mal repci,ya kıroya gider zart zurt... En iyisi Ukrayna.Dayım Daha Yeni Evlendi Ukraynalıyla:... (Inşallah bizde buluruz.Dayımla aramda 5 yaş var.)
Ne iş yaw Önce guild olarak türklerden ümidi kestik sonra türk kızlarından. Allah sonumuzu hayretsin
benim uniden tanıdıgım 1 çift var wow oynuyan 1 epic için ayrıldılar
çok da umitlenmeyin wow oynayan sevgili bulma konusunda
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş.hayat wow dan ibaret değil.azıcık insan arasına karışın yüzünüz gün ışığı görsün
evet bende wow oynuyorum ilk başladığından beri ama özel hayatımı ihmal etmiyorum .İlk başlarda çok kaptırmıştık ama kurtardık allahtan.Biraz kendinizi kandırıyorsunuz gibi gidin gezin tozun akşamada raidlere girersiniz haftada 3-4 gün miss
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme