Şimdi Ara

EKSİKSİZ KUTULU N95 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon 2. el de alınabilecek en temiz telefondur üzerinde ne bir darbe ne kırığı ne çıkığı yoktur neredeyse sıfır kadar temiz durumdadır. ( oldukce titiz kullandım ) Telefon U.S.A. den getirildi kasasında en ufak oynama yok ( tr de satılanların kasalarında ki problemi bilmeyen yoktur ) orginal finland malıdır şahsi pasaporta kayıdı yaptırılmıştır ki bu konuda garanti veririm en ufak problemde paranızı iade eder telefonu da geri almam Kutu içeriğinden hiçbir eksiği yoktur ki şarj aleti dışında diğer aparatları kullanılmadı yurt dışından aldığım faturası da içerisinde mevcut. Sanırım telefonun özelliklerinden de bahsetmeme de hiç gerek yok

gelelim ödeme şekline benim aklımdan geçen istanbul içi elden teslim en güzeli olur diye düşünüyorum görerek bakarak alınması iki taraf içinde en hayırlısı olur. Ama ist. dışı isteyenlerde önce para sonra kargo şeklinde gönderebilirim bu konuda ki güvenirliliğimi de referanslarımda ki kişilere sorabilirsiniz.

Üzerin de son versiyon v30 kurulu
    Navigasyon programının son versiyonu full şekilde kurulu
    gerekli bütün programlar ve n-gage oyunlarını oynayabileceğiniz şekilde gönderilecektir.

FİYAT : 700 YTL

Fiyat hakkında da kimse yorum yapmasın lütfen isteyen istediği yerden alabilir ben telefonumun bu fiyatı ettiğini düşünüyorum

EKSİKSİZ KUTULU N95 8GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk_mixed -- 7 Ekim 2008; 10:34:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.