Şimdi Ara

EKŞİDE YAZAR VEYA ÇAYLAK OLAN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Rica etsem bir yazara mesaj atabilir misiniz? Gelen olursa bunu editleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam şu entryi giren spiritus sanctus nickli yazara şunu iletir misiniz?

"Bu entrynin alnı olsaydı da öpseydim"

"Yani son seçimden beri şu platformu takip ediyorum sonunda 1 kişi gerçekleri görebilmiş."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 15 Şubat 2019; 20:9:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim iyi de bu entry hiç mantıklı değil bence. Bunlar oy vermiyor ama akpliler hep oy veriyor sonra akp kazanınca ağlıyorlar. Benim tanıdığım iktidar karşıtı olan çoğu kişi oy kullanmıyor bu mu yani yapılması gereken? Oy kullanmamaya karar vermiş kişi artık muhalefet değildir, sadece tepkisizdir.

Daha Fazla Göster
  • Bogazicili_zekiye kullanıcısına yanıt
    Hocam size birkaç soru sormak isterim, sizce akp'liler %90 katılımlı bir seçimde %51 oy almayı mı seçer; yoksa %50 katılımlı bir seçimde %90 almayı mı? Cevabı çok bariz belli bence. Şimdi bu artısını cebe koyduk.

Gelelim 2. soruya...Sizce de bu kadar az katılımın olduğu bir seçimde beceriksiz muhalefet partilerinin akıbeti ne olur? Duman olur duman...Böylece hem koltuk sevdalıları tir tir titrer hem de daha yeni alternatifler çıkar.

Yani resmen 1 taşla 2-3 kuş vurmuş oluyoruz. Bence mükemmel bir taktik. Eğer ben bir muhalefet lideri olsam sandığa gitmeyin diye çağrı yapardım.
  • Yani diyorsunuz ki her türlü akp kazanıcak, yine de umarım kazanmazlar bıktık çünkü. Ya bu kullanılmayan oylar yüzünden ucu ucuna kazanırlarsa? Ki hep öyle oluyor nedense. O zaman vicdan azabı çekmicek misiniz keşke kullansaydık diye. Ya gerçi bu oy işlerine de artık güvenmiyorum türlü türlü şerefsizlikler yapıyorlar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.