Şimdi Ara

EKŞİDE TAM 22 AYDIR ÇAYLAK LİSTESİNDEYİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynı k.adı ile çook eskiden bulunan hesabım silinmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Hem hesabım yok oldu hem de 2 yıldır çaylak...

Samimiyet aramadığım bir platform. Sadece insanların düşüncelerini okuyorum. Zira burada kendini troll sananlara göre daha mantıklı cevapları.

Edit:
    bugün çaylak onay listesinde 25166. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adres Belli -- 7 Mayıs 2017; 0:2:42 >
    AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
    ∞ GÜNCEL IMDB Listesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

2 yıldır da ben çaylak listesindeyim.

Aynı k.adı ile çook eskiden bulunan hesabım silinmiş. Nasıl oldu bilmiyorum. Hem hesabım yok oldu hem de 2 yıldır çaylak...

Samimiyet aramadığım bir platform. Sadece insanların düşüncelerini okuyorum. Zira burada kendini troll sananlara göre daha mantıklı cevapları.

Edit:
    bugün çaylak onay listesinde 25166. sıradasınız. bu sıra 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre her gün hesabına giriş yapanlar arasından baştan belirlenmektedir.

3 ay boyunca girmediğin için listenin başına atılmışsın

Orijinalden alıntı: Ah Müjgan Ah

17 aydır çaylak listesindeyim sıralamam 8000

5 ay önce açmışım 5 bin öndeyim. her ay bin azalsa 3 ay sonra yazarım.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.