Şimdi Ara

Ekşi Sözlük'teki Çaylak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce baktığımda 3000. sıralardayım.Bugün bir daha baktım 10 entryi doldurmamışsınız diyor.
    Bunu daha önce yaşayanlar vardır.Sorum şu:Neden böyle yapıyorlar ve tekrar listeye alındığımda en sondan mı başlayacağım yoksa eski sıradan devam mı edeceğim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düeliyo o hata oluyor bazen ama çaylak moduna geri düşebiliyosunda entrylerini sağlam gir dostum

edit . çaylak moduna alınırsan tekrar en baştan başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 19 Ağustos 2013; 9:48:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

düeliyo o hata oluyor bazen ama çaylak moduna geri düşebiliyosunda entrylerini sağlam gir dostum

edit . çaylak moduna alınırsan tekrar en baştan başlarsın.

21 tane entry girmişim gene 70.000'lerden mi başlayacağım?

• Uludağ üye ol dostum Ekşi sözlük kendini ne sanıyor ki sıraya sokuyor milleti? Uludağ'da maksimum iki haftada üye oluyorsun.
  • kaldığın sıradan devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Uludağ üye ol dostum Ekşi sözlük kendini ne sanıyor ki sıraya sokuyor milleti? Uludağ'da maksimum iki haftada üye oluyorsun.

Uludağ'ı pek sevmiyorum orası da çöp olur ilerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

kaldığın sıradan devam edersin.

Emin misin dostum?Üstteki arkadaş tam tersini söylemiş de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tornacı-veysel kullanıcısına yanıt
    hocam kötü entry girmediysen asasd asdasd gibi çaylak yememiştirsindir düzelir o 1 2 güne benndede öle olupdüzelmişti asads yazınca çaylak yiyorsun.

ve sıralaman durmuyor devam ediyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 19 Ağustos 2013; 10:01:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

hocam kötü entry girmediysen asasd asdasd gibi çaylak yememiştirsindir düzelir o 1 2 güne benndede öle olupdüzelmişti asads yazınca çaylak yiyorsun.

ve sıralaman durmuyor devam ediyor .

asas asds diye entry girmedim hocam hiç hepsi sağlam entryler sağol rahatlattın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tornacı-veysel

quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

kaldığın sıradan devam edersin.

Emin misin dostum?Üstteki arkadaş tam tersini söylemiş de.

eminim. üstteki arkadaş dediğin kişinin ne dediği bile belli değil. çaylak moduna alınırsan yeniden başlarsın demiş. çaylak modu dediğin şey zaten 10 entry girdikten sonra da sahip olduğun şey. yazar olmadığın sürece hep çaylaksın yani.

sıralaman değişmez. ilk 10 entryi girdikten sonra sıralamaya girersin. atıyorum 70.000 kişi var sen 40.000 sıradasın. bir tane entry sildin 9 entrye düştün sıralamadan düşersin ama 1 entry daha girip tekrar 10 entry yaptığın zaman 40.000 den devam edersin 70.000'e dönmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearman -- 19 Ağustos 2013; 10:25:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.