Şimdi Ara

Ekşi sözlük ne yaww???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya okan bayulgeni izliyorum bitane tip cikmiş eksi sözlük'diye bişey warmiş bi site boyle ballandira ballandira anlatiyo?

merak ettim arastirdim google'da pek bişey bulamadim bi kac forumda yazilan yazilar vardi?

bunun hakkinda bilgisi olan varmi nedir bu ekşı sözlük?

bide dergisi cikmiş?

• http://sozluk.sourtimes.org/
    Sözlük işte.Güzel bir bilgi kaynağıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Kasım 2005, 2:00:21 >
  • aziz kedi'den bahsediyo galiba.

dergisi çıkalı da 1.5 ay filan olacak.

ayrıca topiği açan arkadaş 1000 küsür mesaja gelip de ekşi sözlüğü hala bilmiyosan yazık sana
  • he walla 1000küsür mesaj olmuşun hala ekşisözlük bilmiyosun yahuu

ekşisözlük okunmalı arkadaşlar, doğru yanlış her telden fikir var karşılaştırmalı eğitim çok güzel

yazılanlardan kafanıza yatan da olur yatmayan da, ama ilmedikleriniz fikir edinmek istedikleriniz hakkında çok geniş bir bilgi kaynağıı
  • evet 1000 posta ulaşıpte netin en popüler sitelerinden birtanesini bilmemek garip doorusu
  • orda bide nazmiye demirel die bi yazar var arkadaşlar okuyun o adamı gül gül olürsünüz ...
  • gir kardeşim süper bi yer ya her zaman gezdiğim bi yerdir deli yorumlar var neyi arasan buluyosun ve özellikle şarkı sözleri için kullanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben 2 yıla yakın bir zamandır takip ediyorum bu siteyi ancak halen üye olabilmiş değilim. üyeliklerine bile denk gelemedimki şööle bi yazılarımı okutayım adamlara
  • kutsal bilgi kaynagı
  • şahan gökbakar bile yazarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.