Bildirim
Ekşi sözlük ne yaww???

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://sozluk.sourtimes.org/
Sözlük işte.Güzel bir bilgi kaynağıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 6 Kasım 2005, 2:00:21 > -
aziz kedi'den bahsediyo galiba.
dergisi çıkalı da 1.5 ay filan olacak.
ayrıca topiği açan arkadaş 1000 küsür mesaja gelip de ekşi sözlüğü hala bilmiyosan yazık sana -
he walla 1000küsür mesaj olmuşun hala ekşisözlük bilmiyosun yahuu
ekşisözlük okunmalı arkadaşlar, doğru yanlış her telden fikir var karşılaştırmalı eğitim çok güzel
yazılanlardan kafanıza yatan da olur yatmayan da, ama ilmedikleriniz fikir edinmek istedikleriniz hakkında çok geniş bir bilgi kaynağıı -
evet 1000 posta ulaşıpte netin en popüler sitelerinden birtanesini bilmemek garip doorusu -
orda bide nazmiye demirel die bi yazar var arkadaşlar okuyun o adamı gül gül olürsünüz ... -
gir kardeşim süper bi yer ya her zaman gezdiğim bi yerdir deli yorumlar var neyi arasan buluyosun ve özellikle şarkı sözleri için kullanırım -
ya ben 2 yıla yakın bir zamandır takip ediyorum bu siteyi ancak halen üye olabilmiş değilim. üyeliklerine bile denk gelemedimki şööle bi yazılarımı okutayım adamlara -
kutsal bilgi kaynagı -
şahan gökbakar bile yazarmış
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X