Arkadaşlar geçtiğimiz yıl kitap gönderip yazar olunuyordu. Bundan sonraki alım ne zaman ve ne şekilde olacak? Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
ewt ya okurum kac aydır yazar olmak ıstıorum nası olck
ekşi sözlük nedir ya kapatılmadı mı hala?
dh hakkında pek güzel şeyler yazmamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
olabilir. herkes istediğini yazar kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: profuzman
o kadar doğru şeyler yazmışlarki dh hakkında helal olsun valla, bir tek yanlış yorum yok
fazla ugrasmamak, kafa patlatmamak lazim bu tür konularla. almiyorlarsa almiyorlardir. yapilacak bir sürü hayirli is var su hayatta.
quote:
Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE
ekşi sözlük nedir ya
kutsal bilgi kaynağı
ulan çaylak olduk yine boşwerin yazarlığı sıkıntılı bi olay yok çaylak olduk yok düzgün entry yazıp yine yazar olcam falanda filanda bi dünya uğraşıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: crow
quote:
hayırdır hocu?
tanıyorum seni 1.nesilsin di mi?
Var mı aramızda yazar?
Yazar alımı yok diye biliyorum uzun bi süre...
her onune gelen yazar olsa ekşi sozluk cekılmez hatta gırılmez bı hal alır ztn ama uzun zamandır sureklı gırıs yapan bı cok sey okuyan okurlara bı nebze bısıler yapmaları gerek bu arada dh hakkında yazdıkları seylerde cogu dogru ama abartı seylerde war ama genelde butun topıclerı ole yanı yanlıs seylerde war ama cogu dogru kı bn ekşiyi cok sewıorum bnce super bı sıte
ben gönderdim yapmadılar yazar mazar
quote:
Orjinalden alıntı: Captain Black
quote:
Orjinalden alıntı: crow
quote:
hayırdır hocu?
tanıyorum seni 1.nesilsin di mi?
yok hacı ordaki "crow" ben değilim. nick değişik 6.nesildenim ben.
Ben yarın TAM MİNİBUS kamyon wericem muhtarlığa
Bakim yazar yapıcaklarmı
nasıl yazar olcam ya üyeyim oraya ama fazla birşey yazmıyorum sadece kendin goruyon zevkli olmuyo
quote:
Orjinalden alıntı: rtsngz
Var mı aramızda yazar?
varmış
sadece kendilerinin cok iyi oldukları gibi bir handikapları var ama dısarda orda bulunan elemanlara tas cıkartıcak bir sürü insan vardır.. onlardan mahrum kalıyorlar bu sistemleriyle o yüzden bence sistemlerini gözden gecirmeleri gerekir... ne demisler "bir secim yapmak digerlerinden vazgecistir" onlarda yaptıkları secimlerle yetinmeye calısıyorlar iste