Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar ve Sapphire 1950 GT Problemi! (Fikirlerinizi bekliyorum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Karti tekrar Yeni teknik servis formu alip eksene biraktim. Bakalim bu sefer ne diyecekler.. ses cikmazsa parasini alacagim..

    bilginize..
  • parayı al kurtul sonra kafana göre ekran kartı alırsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ZoLBaN

    Bende genelde Eksen i kullaniyordum, sadece 226 BW yi EXA dan aldim..
    Onceki ekran kartlarimi da Eksen den aldim ve gayet memnundum, fakat yolum teknik servisine dusunce basim bu denli agrimaya basladi..

    Bende Kadikoy subesini kullaniyorum senelerdir..


    quote:

    Orjinalden alıntı: maveraa

    Ben her alışverişimi eksenden yapıyorum. Daha hiç servisine düşmedim. Hiç bir sorun da yaşamadım Allah'a şükür. Fiyat olarak da çok uygun. Sen hangi şubede yaşadın bu sorunu? Ben kadıköydekine gidiyorum ve çok memnunum.





    Kadıköy eksenin durumu kısaca şöyle, üst kattaki elemanlar melek,
    alt kattakiler ise şeytan durumundalar !!!
    Yolunuz bi defa servise düştümü o zaman anlıyorsunuz güler yüzlü hizmeti




  • reklam amacıyla soylemıyorum.inventus un gozunu seveyımbu kadar musterı yanlısı bukadar sevecen bır fırma gormedım.gercekten anlattıkları kadar varmıs.ınanın vatanpc ındırım yapmasaydı sıstemı oradan toplıyacaktım ama %25 ındırım fena deyıl yahu

    inventus dan palıt 8600gt sonıc plus aldım.tabıı ben ahıret soruları soruyorum yıne.hemencecık oradakı beyfendı test edılen aynı kartı ıncelemem konusunda ızın verdı.ram lerıne baktı falan.neyse urunu aldım dedım herhangı bır sorun cıka... cumlesını tamamlamadan meltem hanım.eger sorun cıkarırsa adsresınızden urunu ucretsız alırız yenı urun yıne aynı sekılde adresınıze ucretsız kargolanır dedı.
    sımdı ne demelı buna.


    ben vatanpc den pc topladım kasadakı gorevlıye sorgusuz sulasız 3 gun sonra parcayı degıstırme hakkımız yokmu dedım adam as kalsın kasadan bana ucacaktı ya




  • Teknik servistekilerle hiç konuşmadan direkt yukarda YUSUF bey di yanlış hatırlamıyosam (para ödediğimiz yerin arkasındaki oda da)onunla konuşun.Sorununuzu düzgün biçimde ve kararlı olarak yaşadıklarızla birlikte anlatın yardımcı olacaktır.
    Ben iki kez sorun yaşadım ve iki kez bu şekilde çözdüm.O teknik servisteki sivri zekalılarla konuşmak insanı sinir eder ve zaman kaybına neden olur.
  • Evet sonunda asagida adi gecen kisinin ozel ilgilenmesi sonucunda ki bu kisi bana bile bile acilmis bozuk olan 1950 GT vermistir,
    (Bu kisi saolsun 1 aydir da benle ozel ilgilenmektedir) Yeni acilmamis kutudaki 1950 GT me kavustum hemen eve kosup denedim ve full + Full ozellikli WOW (1680x1050, 6x AA, Full AF, Full shader efekt) oynarken bana misin demedi, en ufak arizamsi birseyde cikmadi, 2,5 ay sonra huzurlu oyun oynayabilmenin keyfini surdum diyebilirim...

    Teknik servi solaylarinda da kararli ve acik sozlu olun, isteginizi tam ve acik soyleyin, zorlayin, hakkinizi arayin, yoksa aylarca beklersiniz, ben sesimi cikartmasam muhtemelen hala bekliyor oalcaktim..

    Gec gelen mutlulugun keyfini cikarticam simdi..

    tesekkurler fikirleriniz icin tekrar...


    quote:

    Orjinalden alıntı: KATADE

    Teknik servistekilerle hiç konuşmadan direkt yukarda YUSUF bey di yanlış hatırlamıyosam (para ödediğimiz yerin arkasındaki oda da)onunla konuşun.Sorununuzu düzgün biçimde ve kararlı olarak yaşadıklarızla birlikte anlatın yardımcı olacaktır.
    Ben iki kez sorun yaşadım ve iki kez bu şekilde çözdüm.O teknik servisteki sivri zekalılarla konuşmak insanı sinir eder ve zaman kaybına neden olur.




  • dostum kartın hayırlı olsun
    benim sana tavsiyem işlemcine de bir el atsan en azından pd ye geç hem ekran kartında biraz daha rahat eder
    su an işlemcini satmaya kalksan 2.elci dükkanlara pek ucuza satmassın kanımca üstede biraz sen ekle tabi anakartın desteklerse
    neyse iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfx2600 -- 20 Eylül 2007; 15:09:14 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.